Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00

Snusarkivet

I snusarkivet kommer du att hitta snus som inte längre existerar på marknaden. Det är produkter som av olika anledningar inte längre säljs men har varit en del i vårt snus historia. Här hittar du dina gamla favoriter och har möjlighet att lära dig mer om snuset som en gång i tiden har funnits. 

Snusarkivet

Här hittar du portionssnus som en gång i tiden har funnits på marknaden. Portionssnus kommer i en mörkare snusprilla i olika storlekar. Kolla här!

Portionssnus

Snusarkivet

Här hittar du white portionssnus som en gång i tiden har funnits på marknaden. White portion är snus i en ljusare prilla men med samma innehåll som vanlig portionssnus. Kolla här!

White Portionssnus

All White Portionssnus

Snusarkivet

Här hittar du all white snus som en gång i tiden har funnits på marknaden. All White är snus som innehåller nikotin men ingen tobak. Kolla här!

Göra Eget Snus

Snusarkivet

Här hittar du göra eget snus som en gång i tiden har funnits på marknaden. Göra eget snus innebär att du blandar och skapar ditt eget lössnus eller portionssnus. Vi ger dig tillbehören och de hjälpmedel som behövs. Kolla här!

Tuggsnus

Snusarkivet

Här hittar du tuggsnus som en gång i tiden har funnits på marknaden. Tuggsnus är ett sorts snus som man tuggar på för att framkalla smakerna. Därefter snusar man de som vanligt eller lägger de mellan kinden och käkbenet. Kolla här!

Luktsnus

Snusarkivet

Här hittar du luktsnus som en gång i tiden har funnits på marknaden. Luktsnus eller snuff som det också kallas, är ett tobakspulver som dras upp i näsan. Snuset har oftast en fräsch mintarom som räcker länge. Kolla här!

Lössnus

Snusarkivet

Här hittar du lössnus som en gång i tiden har funnits på marknaden. Lössnus rullar eller bakar man själv genom lös tobak. Snuset stoppas sedan upp under läppen. Det finns även i en starkare variant för de som verkligen vill få en ökad upplevelse. Kolla här!

Nikotinfritt

Snusarkivet

Här hittar du alla nikotinfria snussorter som en gång har funnits på marknaden. Nikotinfritt snus används precis som en vanlig snus, men innehåller ingen tobak eller nikotin. Kolla här!

Sluta Röka

Snusarkivet

Här Hittar du alla Sluta röka-produkter som vi en gång har sålt på Snusbolaget. Det är en blandning mellan nikotintuggummin, nikotinplåster och Nikotin-sprayer. Kolla här! 

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!