XPCT Berry Mega Dosa
XPCT Berry Mega Dosa
XPCT Berry Mega Dosa
XPCT Berry Mega Dosa
XPCT Berry Mega Dosa
XPCT Berry Mega Dosa
XPCT Berry Mega Dosa

XPCT Berry Mega Dosa

XPCT Berry är en all white-produkt med smak av bär. Det här är en megadosa och du får 400 prillor av XPCT snus i varje förpackning.

399,90 kr

Snabb leverans Fria fraktalternativ från 199 kr Färska produkter

productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(5) recensioner
Kundrecensioner för XPCT Berry Mega Dosa

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Roligt koncept

A, 18 januari 2024

väldigt p******* snus, med en ganska god smak.

Helt ok

Xpct , 22 december 2023

Ok

Missvisande

T, 5 december 2023

Väntade mig en bärig upplevelse, smakade som tuggummi med xylitol och innehåller spearmint-olja. Såg ingenstans att den skulle vara "mintig". Tyvärr soptunnan direkt. Slöseri med pengar. Finns många produkter som kommit mycket längre.

Smakar riktigt dåligt

Esmeralda, 20 november 2023

Gillade konceptet men snusen smakar inte alls bra, man känner ingen bärsmak alls, utan endast starkt av nikotin. Påsens storlek är nån blandning av mini och slim. Nej kommer inte att beställa denna igen, de är synd att man inte kan beställa en liten dosa för att testa.

helt okej

Linda, 5 november 2023

Kul koncept, helt okej smak. MEN prillorna är typ mini så man fåt ta 2 åt gången, så den räckte inte så länge som man trodde