Siberia White Dry Portionssnus

Siberia White Dry Portionssnus 500g

Siberia White Dry är ett torrare snus med smak av av mint. Snuset har en extremt hög nikotinhalt på 43 mg/g, vilket är mer än fem gånger så mycket som ett genomsnittligt snus. Rekommenderas ej till dig som är känslig för nikotin.
1.199,99 kr
Produkt:1.199,99 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(13) recensioner
Kundrecensioner för Siberia White Dry Portionssnus 500g

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Jag är välsignad

Yukikoki Moivonen, 23 september 2020

Det här är lycka i snusform. Om gud hade skitit prillor hade det här varit resultatet. Den här gudomliga känslan tar mig tillbaka till mina yngre dagar i kalla norrland, det är fanimej det finaste jag sett. 11/10 av en erfaren.

Bästa på länge på marknaden

alex, 31 januari 2020

Som rökare men drar ner på detta har detta varit en fantastisk övergång och njutning att köpa hem detta snus. och jag slipper stå ute och frysa för att ta en cigg men kan ändå njuta av att det bränner till lite gott

Mycket vacker

niggi, 25 november 2019

Wiggi tycker om siberia jättemycket

Bästa som finns förbövlen

Lauro, 17 november 2019

Denna gudsgåvan kommer från det ryska himmelriket och välsignar våra läppar med en fräsch och görgo smak, det finns inget som kommer ens komma nära den gudomliga smaken av en kall rysk vinternatt som Siberia gör 10/10 snusare rekommenderar

Bästa snuset

Sibbe G, 30 januari 2019

Det godaste gud skapat

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!