Onico Pepparmint & Flour Nikotinfritt Snus
Onico Pepparmint & Flour Nikotinfritt Snus
Onico Pepparmint & Flour Nikotinfritt Snus
Onico Pepparmint & Flour Nikotinfritt Snus
Onico Pepparmint & Flour Nikotinfritt Snus
Onico

Onico Pepparmint & Flour Nikotinfritt Snus

Onico Pepparmint & Flour är ett nikotinfritt snus smaksatt med en något pepprig mint, vilket ger en frisk och fräsch känsla
  • 1 st 33 kr
  • 10-pack (28,50 kr/st) 285 kr
  • 30-pack (28,30 kr/st) 849 kr
285 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Onico Pepparmint & Flour Nikotinfritt Snus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Stora

Anette, 1 juni 2017

Önskar dom fanns som slim eller mini

jj

hh, 23 februari 2017

smakar och luktar tandkräm

Riktigt b**!

Sirius, 13 maj 2013

Testade först XQ´s Lakrits, riktigt D***** snus. Ser illa ut, känns knappt alls och när den börjar rinna smakar den riktigt illa. Onico Pppermint ser b** ut, luktar g*** och smakar riktigt b**. Känns rätt mycket under läppen också. 5 s*******, helt klart! Kokeilin ensin XQ´n Lakitsia, todella huono nuuska. Näyttää pahalta, ei tunnu melkee yhtään ja kun se alkaa valumaa ni se maistuu todella pahalta. Onico Pepparmint näyttää hyvältä, tuoksuu hyvälle ja maistuu todella hyvälle. Tuntuu myös aika paljo huulen alla. 5 tähteä, todellakin!

Håller med!

Krister Haglund, 17 juni 2012

Köpte en \stock\" och har tröttnat rejält. Längtar mer än någonsin efter \"riktigt\" snus. Men funkar b** med att variera sig med de mer snusliknande nikotinfria snusen. UPPRISKANDE OCH G***!"

h*** O* .

apple, 19 januari 2011

Funkar i nödfall. Inte helt olikt Offroad frostet portion, men absolut inte i närheten av \frosted\" känslan och det är klart att tobaks-smaken inte finns där. Smaken är b** i början, blir lite seg på slutet, det är det b**** sättet jag kan sätta ord på det. s*** mot läppen är den och inga problem att ha inne den länge, förutom smaken då. Onico pepparmint funkar ganska b** som substitut till vanligt nikotinberikat snus. Inte det nikotinfria snuset som jag var ute efter dock. Inte det snuset som skulle få mig att \"abandon ship\" helt enkelt. Men klart testvärt! Funkar säkert för de som G***** de olika \"frosted\" snusen. Jag kommer nog dock att återvända då och då. /apple"