Onico Original Nikotinfritt Snus
Onico

Onico Original Nikotinfritt Snus

Onico är helt fritt från tobak och nikotin och ger med sin portionsprilla den rätta känslan under läppen
  • 1 st 32 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279 kr
  • 30-pack (27,83 kr/st) 835 kr
279 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(11) recensioner
Kundrecensioner för Onico Original Nikotinfritt Snus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

D***

Leila, 13 september 2016

Helt sjukt egentligen att nikotinfritt snus är dyrare än vanligt.. i mitt fall kostar en ld dosa 22 kr och onico 32.. Ingen logik alls att nikotinfritt är dyrare än vanligt.. Den dagen det blir b******** med nikotinfria val finns det risk för att jag slutar snusa.. innan dess nope..

Livräddare

Fd. Kedjerökare , 26 februari 2016

Hjälpte mig att sluta röka och snusa.

Smak av Diskmedel

BIG NO !!!, 8 januari 2016

Så fort man öppnar dosan så luktar det diskmedel och inte tala om när man lägger in en prilla under läppen.. Iofs smakar ju så vidrigt att man vill ju verkligen lyckas sluta fort.

Nej

Johanna, 17 februari 2015

Påminner om en kallsup. Smakar både sött och salt, s**** salt att läpparna krullar ihop sig. Kan de ärligt talat inte komma på något b*****? Swedish Match behöver ny smakpanel. Anmäler mig frivilligt.

S*******

Nej tack.., 5 december 2013

Det luktar som general. smaken påminner om general. Dosorna är s*****. ....M** prillorna är hårda och det smakar knappt någonting alls. man får inte ens mycket till smak om man så ''suger ut'' aromen från prillorna. Smaken håller inte länge heller. snusar man det under en lång tid och vänjer sig försvinner i princip smaken helt. Till råga på allt är en dosa Onico dessutom d***. vill man ha ett b** tobaks och nikotinfritt snus är kickup strong mycket b***** och b********. har en rejäl och kryddig smak.

Visa fler omdömen