Ring oss08-588 849 80 Mån-Fre 09-17 Mån-Fre 09.00-17.00/21.00
Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös
Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös
Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös
Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös Miljöbild
Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös Miljöbild
Mellgrens

Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös

Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös är ett snus med utgångspunkt i India Pale Ale och dess smaksättning. Framtaget genom ett unikt samarbete mellan Mellgren's Fine Tobacco och Conny Andersson (skapare av populära Islay Whisky Snus).

Produkten har tyvärr utgått!

  • 1 st 70 kr
  • 10-pack (52,90 kr/st) 529 kr
  • 30-pack (52,83 kr/st) 1.585 kr
529 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(10) recensioner
Kundrecensioner för Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Inte riktigt IPA...

Kristian, 20 september 2016

Känner mer smak av IPA i en dosa KONX än vad jag gjorde i denna, tyvärr. Sen var konsistens inget för mig. Svårt att hantera, oavsett om jag bakade eller inte så vart det snus tamejfan överallt. För blött och kornigt.

g** smak, fruktansv*** jobbigt.

Stefan Fredin, 6 maj 2016

Prislappen var det första som chockade mig. Jag skulle aldrig få för mig att ge 70 spänn för en dosa, så jag köpte en stock och hoppades på turen. Är ett stort f** av IPA, ännu större f** av snus så jag tyckte att detta bör vara denP******* kombinationen. Nja, kan inte påstå att jag får någon större IPA-känsla. Men fortfarande ett väldigt g*** snus! Väldigt stark/kraftfull smak. Bakvänligheten är under all kritik dock. Någon som testat att baka snuset från påssnus? Jag har det, t o m det fungerar b*****. Kletar och smular överallt, svårt att hålla ihop. Måste bakas riktigt hårt för att få den "goa" boll jag vill ha under läppen, påminner om att lägga en halstablett under läppen.

Löjligt.

stoffe, 8 mars 2016

Första prisen inne nu, än så länge får jag nästan eftersmak som man får en av en. den beska smaken. helt O* hittills. sen kommer vi till p***** och det är absurt. kvittar hur b** ett snus är. det kan inte kosta 70 kronor dosan. löjligt.

g***! Men...

Pära, 4 mars 2016

...single cuten gör det väldigt svårt att krama eller ens få snuset att hålla ihop när du för en levande nypa från dosan till munnen. Men smaken är u*******. Ren F**** tobak med en a****** bitterhet. Och visst påminner det lite om en g** IPA.

Som 2 olika världar

Sten, 23 februari 2016

Köpte denna idag och jämförde med den första batchen dem släppte som jag inte var vidare imponerad utav men oj vilken skillnad det var, mycket mer smak än vad jag vill minnas och mer nikotin än tidigare, snusar vanligtvis Grov men blir nog denna i framtiden för att slippa byta så ofta.

Visa fler omdömen