Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös
Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös
Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös
Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös Miljöbild
Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös Miljöbild

Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös

Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös är ett snus med utgångspunkt i India Pale Ale och dess smaksättning. Framtaget genom ett unikt samarbete mellan Mellgren's Fine Tobacco och Conny Andersson (skapare av populära Islay Whisky Snus).

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 70,00 kr
  • 10-pack (53,50 kr/st) 535,00 kr
  • 30-pack (52,83 kr/st) 1.585,00 kr
535,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för Mellgren's IPA Snus Single Cut Lös

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Baka prilla?

Lucky Luke, 13 oktober 2017

Kanon snus eller dip. Men man kan Inte baka riktiga prillor med loose and single cut, det bara packa lite lätt sen in i underläppen.... Funkar i överläppen också, men dess luftiga konsistens dvs single cut gör att det skapas mycket air dvs luft i prillan som i sin tur gör att det " saftas" mycket och där av spottar men mycket. Jag längtar till det kommer tillbaka igen. Jiiiiiihaaa!!! ;-)

Inte riktigt IPA...

Kristian, 20 september 2016

Känner mer smak av IPA i en dosa KONX än vad jag gjorde i denna, tyvärr. Sen var konsistens inget för mig. Svårt att hantera, oavsett om jag bakade eller inte så vart det snus tamejfan överallt. För blött och kornigt.

Gott! Men...

Pära, 4 mars 2016

...single cuten gör det väldigt svårt att krama eller ens få snuset att hålla ihop när du för en levande nypa från dosan till munnen. Men smaken är underbar. Ren frisk tobak med en angenäm bitterhet. Och visst påminner det lite om en god IPA.

Som 2 olika världar

Sten, 23 februari 2016

Köpte denna idag och jämförde med den första batchen dem släppte som jag inte var vidare imponerad utav men oj vilken skillnad det var, mycket mer smak än vad jag vill minnas och mer nikotin än tidigare, snusar vanligtvis Grov men blir nog denna i framtiden för att slippa byta så ofta.

Nya idag

Johannes K, 10 februari 2016

Testade Batch 2 idag, helt fantastisk, smaken satt kvar 2 i över timmar, något för fuktig men hörde att den nyss kom så är väl perfekt om någon vecka!

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!