Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens

Lundgrens Portion

Lundgrens Portion är ett portionssnus i tunn perforerad påse. Påsen ger en snabb smakrelease. Snuset har en rik tobakssmak med en förnimmelse av tallbarr och ängsblommor. Säljs nu som 10-pack och 30-pack!
  • 1 st 31 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279 kr
  • 30-pack (26,63 kr/st) 799 kr
279 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(24) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Gällande Lundgrens Portion

Martin, 22 augusti 2017

Tycker den är raka motsatsen till riktigt v*****. Väljer denna allt för ofta. 1 av 30 dosor har haft en påse som varit trasig, men thats it. Säkert fabriksfel på den specifika. Kan ligga länge och mysa under läppen, lite höstig av sig vet inte varför jag får den känslan. Men så är det. Lundgrens skånevit är ett alternativ jag brukar välja när jag vill ha lite omväxling.

h*** O*

Jörgen, 29 april 2017

Ganska b**, g** tobakssmak. Lite för torra för min smak annars h*** O*

K**

Markus, 27 februari 2017

Riktigt b** snus av hög k******, r************ starkt

Ett av dom b**** portionssnusen!

H Hedning, 6 februari 2017

Det smakar b** och länge! Är inbiten lössnusare sedan 23 år och detta är ett av dom få portionssnusen jag riktigt gillat. Snusar Granit Lös annars.

Inte illa alls! Intressant överraskning!

Christoffer, 1 december 2016

Lite dyr för min vanligen inte så kräsna smak, men 'påsen' känns inte som den river loss hela tandköttet vid storsnusning i alla fall, som en del 'white'-produkter gör. (Har blivit tvingad att sluta snusa 'white' snus pga slitage) Tyckte det lät lite fånigt med perforerad påse, men uppenbart så var det inte an d**** ide alls!

Visa fler omdömen