Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens Portion
Lundgrens Portion

Lundgrens Portion

OBS! PRODUKTEN HAR TYVÄRR UTGÅTT
Lundgrens Portion är ett portionssnus i tunn perforerad påse. Påsen ger en snabb smakrelease. Snuset har en rik tobakssmak med en förnimmelse av tallbarr och ängsblommor.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 35,90 kr
  • 10-pack (30,59 kr/st) 305,90 kr
  • 30-pack (30,13 kr/st) 903,90 kr
  • 20-pack (30,40 kr/st) 607,90 kr
305,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(25) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Kanon.

Rolle, 1 oktober 2017

Mycket god snus , helt i min smak och till ett bra p***

Gällande Lundgrens Portion

Martin, 22 augusti 2017

Tycker den är raka motsatsen till riktigt vidrig. Väljer denna allt för ofta. 1 av 30 dosor har haft en påse som varit trasig, men thats it. Säkert fabriksfel på den specifika. Kan ligga länge och mysa under läppen, lite höstig av sig vet inte varför jag får den känslan. Men så är det. Lundgrens skånevit är ett alternativ jag brukar välja när jag vill ha lite omväxling.

Helt ok

Jörgen, 29 april 2017

Ganska bra, god tobakssmak. Lite för torra för min smak annars helt ok

Köp

Markus, 27 februari 2017

Riktigt bra snus av hög kvalité, rekommenderar starkt

Ett av dom bästa portionssnusen!

H Hedning, 6 februari 2017

Det smakar bra och länge! Är inbiten lössnusare sedan 23 år och detta är ett av dom få portionssnusen jag riktigt gillat. Snusar Granit Lös annars.

Visa fler omdömen

Kvalitetssnus med karaktäristiska snuspåsar

Lundgrens snus har introducerat åtskilliga innovationer de senaste åren. Först ut var den perforerade påsen. En snuspåse med hål, som släpper igenom smaken snabbare utan att rinna mer, och mjukare fleece som inte skaver under läppen.

Den senaste innovationen från Lundgrens snus är flexlocket. Flexlocket är ett helt unikt lock som är gjort av ett rörligt membran vilket betyder att den expanderar när du lägger i använda prillor. Det är det rymligaste locket på marknaden och du får plats med upp till 20 prillor.

Varje produkt från Lundgrens är en hyllning till en region i Sverige, med smaksättningar som väcker associationer till omtyckta svenska regioner. Vårt mål är att låta Lundgrens ta med dig på en smakresa och utforskandet av den svenska floran har bara precis börjat.


In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!