ZONE X Fuji Zing Slim Extra Strong 2-pack

ZONE X Fuji Zing Slim Extra Strong 2-pack

ZONE X Fuji Zing Slim Extra Strong 2-pack innehåller två dosor av kategorin vitt snus med smak av ingefära och yuzu, som betecknas som extra starkt och finns i slim format. Produkterna innehåller 24 prillor per dosa.

39,90 kr

Fri frakt från 399 kr Färskt snus, snabb leverans Betala med kort/Klarna

productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(10) recensioner
Kundrecensioner för ZONE X Fuji Zing Slim Extra Strong 2-pack

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Oväntat god

Emil, 6 juli 2024

Efter en kort stunds svidande under läppen är snusen riktigt trevlig. Smaken är, vad det verkar, långt ifrån för alla, men personligen tycker jag blandningen mellan mint, yuzu och ingefära är väldigt trevlig.

Sämska som finsk

Jenny, 6 april 2024

Inte bra, iskallt i munnen och besk smak?

Bränner

Mike, 5 april 2024

Första minuterna är det som chili under läppen och sen märklig smak.Har testat många smaker från Zone X och tycker ingen smakar enligt beskrivning.

Handtvål

A.P, 27 mars 2024

Smakar som vissa handtvålar luktar!

Fräsch!

kodröd, 28 februari 2024

Fuji Zing har en väldigt fräsch smak av ingefära och yuzu, svag smak av mint i bakgrunden. Smaken håller sig en mellanlång tid och nikotinstyrkan är enligt mig ganska lagom. Att notera: då den innehåller xylitol kan smaken påminna lite om tandkräm.

Visa fler omdömen