Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00

THE CLUB

Här har vi samlat våra nikotinportioner från det svenska varumärket THE CLUB. De tobaksfria prillorna finns i ett flertal smaker.

Portionspåsarna från THE CLUB finns även med olika nikotinstyrkor. Portionerna har ett slimmat format och levereras i en dosa med 21 portioner.
Nytt pris 3-PACK
The Club Coco Choco Strong
The Club Coco Choco Strong The Club (3) Läs mer

The Club Coco Choco Strong innehåller smaker av kokos och mjölkchoklad och kommer i ett slim-format med 21 prillor per dosa. Produkten är klassificerad som stark med sina 9 mg/g.

(26,63 kr/st) 79,90 kr Köp
Nytt pris 3-PACK
The Club Lemon Strong
The Club Lemon Strong The Club (4) Läs mer

The Club erbjuder smaken citronzest inom sitt sortiment av vitt snus. Produkten är av slim-typ, klassificerad som stark och innehåller 21 portioner per dosa.

(26,63 kr/st) 79,90 kr Köp
Nytt pris 3-PACK
The Club Grapefruit Strong
The Club Grapefruit Strong The Club (2) Läs mer (26,63 kr/st) 79,90 kr Köp
Nytt pris 3-PACK
The Club Mint Extra Strong
The Club Mint Extra Strong The Club (1) Läs mer (26,63 kr/st) 79,90 kr Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

Snabba fakta om nikotinpåsar från THE CLUB

  • Helt vitt snus med nikotin och utan tobak
  • Tillverkas i Sverige
  • 21 portionspåsar per dosa

Portioner med olika smaker

THE CLUB erbjuder varierande smakalternativ på sina portioner. I The Club Mint är smaken en blandning av mint, mentol och lakrits. Portionspåsarna Coco Choco har smak av bland annat kokos.


Nikotinstyrka i Club nikotinportioner

THE CLUB erbjuder prillor med stark och extra stark styrka. De helvita portionerna med extra stark styrka har ett nikotininnehåll på 15 milligram per gram. Stark styrka innehåller istället 9 milligram nikotin per gram.


Svensktillverkad produkt

Det är den svenska tillverkaren Cobber Sweden som står bakom varumärket THE CLUB. Alla deras produkter tillverkas här i Sverige. De tobaksfria portionerna exporteras även till ett flertal andra länder.