Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
Lundgrens succéår 2017 – tradition och innovation

Lundgrens succéår 2017 – tradition och innovation

Lundgrens har gått från att vara märket med det förbakade lössnuset till ett snus som många använder dagligen. Men vad är det som ligger bakom framgången det senaste året? Läs mer om det och hur framtiden ser ut här!

Vi på Snusjournalen hörde av oss till gänget bakom Lundgrens och ställde några frågor om snusmärket. Här nedanför ser du svaren. Om du inte gillar spoilers kan du sluta läsa efter fråga tre. Där hintar de om vad Lundgrens kommer göra under sommaren 2018.

Berätta om Lundgrens som snus

Lundgrens uppdrag har alltid varit att hitta den ultimata snusupplevelsen, ett stolt arv som leder tillbaka till Fredrik Lundgren själv. Vårt snus är inspirerat av den extraordinära mängden av aromer och smaker i den svenska floran. Varje produkt från Lundgrens är en hyllning till en region i Sverige, med smaksättningar som väcker associationer till omtyckta svenska regioner.  

Lundgrens succéår 2017 – tradition och innovation


Lundgrens Norrland smakar granskott och fjällblommor, Lundgrens Skåne har en smak av skånska skogsbär.

Varför tror ni att det gick så bra för Lundgrens 2017?

En blandning av lyhördhet, uthållighet, kärlek till råvarorna och hantverket och en gnutta tur. Lundgrens snus har en lång tradition av att utveckla snusupplevelser som vi själva tycker borde finnas. 2017 träffade vi rätt på alla parametrar, då kommer ofta turen på köpet! 

Vad skiljer Lundgrens från andra märken?

Kombinationen av tradition och nyskapande. Fredrik Lundgren grundade sin fabrik, 1835, på insikten; ”Inget är så bra att det inte kan bli bättre”, något som vi fortfarande idag tar fasta på och utmanar alltid oss själva att utveckla innovationer som snusare verkligen vill ha. Idag har vi otroliga verktyg till hands för att förbättra snusupplevelsen och vi älskar att överraska snusare med relevanta nyheter.

Hur ser framtiden ut för Lundgrens?

Nu fortsätter vi att utforska den svenska floran, för att hitta smakupplevelser som hyllar våra landskaps fantastiska skillnader. Vi har precis lanserat Lundgrens Norrland med smak av granskott och fjällblommor och till sommaren kommer fler spännande nyheter!

Spoiler alert! Om du gillar överraskningar kan du sluta läsa här. Vi kan inte avslöja allt, men till sommaren kommer vi att ta snusare på en resa västerut med ett Summer Edition-snus, som kommer att säljas exklusivt på Snusbolaget.se och på utvalda affärer i området. Det är en specifik plats som ligger oss varmt om hjärtat och vi har inspirerats av dess unika flora.De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.