Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
5 klipp om snus på Youtube

Julnöje i snusets tecken

Ta en välförtjänt paus från allt julstök nu. Häll upp något gott att dricka, slå dig ner i soffan och koppla av en stund med de här klippen.

Chad's Topp 10

Snubie är den överlägset största skribenten, recensenten och personligheten vi har i snusvärlden. Och här är hans topp 10-lista över de bästa snussorterna från året. Klippet släpptes i början av 2017, så många nyheter som kom senare under året är inte med. Men vad gör det?


Att sluta med snus..

Ett roligt klipp från TV-programmet Ack Värmland. Skådespelaren Björn Starrins karaktär Pontus försöker sluta med snuset och klarar inte av det så värst bra. 


Edward Blom om snus

Edward Blom uttalar sig om det svenska snuset, alla regleringar och beslut om snusdosornas design. Som vanligt är han jävligt rimlig. Titta och njut!


Gör en egen snusbehållare med Andreas Meijer

Andreas ”Magister Snus” Meijer gör en egen snusbehållare av ett chipsrör. Perfekt att ha i kylen och förvara sina snusdosor i. Kreativt, fyndigt och smart!


Klassikern med Erik och Mackan

Programledarna Erik och Mackan drar till Swedish Match för att göra eget snus. Klippet blir fantastiskt kul i slutet när de ska utvärdera snussorternas aromer. Vattenlås, frihet, dörrmatta..De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!