Qvitt Original Portionssnus

Qvitt Original Portionssnus

Qvitt Original är ett nikotinfritt snus som har en samstämd, klassisk snussmak. Qvitt hette tidigare Tobak & Nikotinfri.

OBS! Gravida och ammande bör undvika Qvitt då den innehåller ginseng.
  • 1 st 24 kr
  • 10-pack (19,90 kr/st) 199 kr
  • 30-pack (19,63 kr/st) 589 kr
199 kr
Ett 10-pack snus
199 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(17) recensioner
Kundrecensioner för Qvitt Original Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Hjälp

Proffset, 16 januari 2018

Oj vad säger man? Liknar inte snus, mera som bubbelgumstandkräm och tvål med tydlig fluorsmak. Klassisk snussmak är ett skämt. Tyvärr... hade hoppats på något som liknade snussmak.

Skitbra!

Fredan, 14 januari 2018

Funkar jätteb** som substitut för ”riktigt” snus!!!

B**

hållger, 20 september 2016

bara p******* smak o lukt o konsistens

Utan att ha testat

ecolife, 22 februari 2016

Ginseng är i alla fall nyttigare än vad snus och mycket annat är för kroppen. Dessutom är ginseng inte beroendeframkallande vad jag vet, Ginseng är dock något som används ibland som lugnande och kan ge dig b***** sömn. Flour o andra sidan är inte b** alls. Gör man "slut med snus" för att man vill leva sundare, är nog det b**** att titta på de "snus" som innehåller endast örter och vitaminer.

För mycket fluor, i vanlig ordning.

Johan, 11 december 2015

Riktigt besviken! Både över hur produkten har beskrivits och hur den smakar. "Smaksättningen påminner mycket om vanligt snus", vilket är helt fel. En fruktansv*** stark smak av fluor som tar över. Och för att inte tala om att Ginseng är något som är beroendeframkallande (fick jag reda på efter att jag köpt produkten). Så nu när man försöker slåss mot snusberoende, så kanske ett nytt beroende påbörjas? H**** jösses. Känner mig lurad.

Visa fler omdömen