Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17:00
Kelly White Nightclub Kelly

Kelly White Nightclub Kelly

Dosan Kelly White Nightclub Kelly är en refill-dosa dekorerad med blickfångande strass. Den kan återanvändas och fyllas på gång på gång med valfri produkt med eller utan niktoin.

299,90 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Kelly White Raspberry Lemon Mini 5-pack +169,90 kr
Kelly White Sparkling Strawberry Slim 5-pack +169,90 kr
Produkt:299,90 kr
Tillval:
Totalt:

Fri frakt från 399 kr Färskt snus, snabb leverans Betala med kort/Klarna

productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Kelly White Nightclub Kelly

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Extremt svår att öppna

Alexandra , 21 december 2023

Produkten är fantastiskt vacker! Stenarna är små, stabila och verkar sitta fast ordentligt. Även mycket skönare i handen mot vad jag trodde den skulle vara, men iochmed att stenarna är så små, så blir det inte en obehaglig textur att hålla i. Den är dessutom relativt tung, men inte för ting, så även här har de gjort ett utmärkt val, för den ligger således även fint i handen. Det enda negativa, för min del, är att den är EXTREMT svår att öppna! Jag vet inte om det är mig eller dosan det är fel på, men jag har än inte lyckats själv att öppna den. Pga stenarna går det inte att trycka på sidorna på locket, som man kan göra med en vanlig dosa, vilket absolut inte hade gjort något, Kelly White har gjort så att det är en ganska stor springa mellan lock och bas, så problemet är att locket sitter oerhört hårt. Förhoppningsvis kommer jag lyckas "mjuka upp" plasten så den kan öppnas lättare, för det är en väldigt fin produkt.

Helt underbar!

Tintin, 17 december 2023

Shit vilken fin dosa! Den glittrar så fint och alla blir helt tokiga när man tar fram denna skönhet. Värd varenda krona!

FINASTE JAG ÄGER!

Alice, 30 november 2023

Jag ÄLSKAR den här glittriga dosan, folk blir helt galna när jag tar fram den och kvalitén är mycket bättre än vad jag trodde!! 10/10!