Ring oss08-588 849 80 Mån-Fre 09-17 Mån-Fre 09.00-17.00/21.00
Kapten Vit Lakrits Portionssnus
Kapten

Kapten Vit Lakrits Portionssnus

Kapten Vit Lakrits Portion är ett portionssnus där den klassiska tobakskaraktären ackompanjeras av en mild lakritssmak.
  • 1 st 23 kr
  • 10-pack (19,90 kr/st) 199 kr
  • 30-pack (19,57 kr/st) 587 kr
199 kr
Ett 10-pack snus
199 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(11) recensioner
Kundrecensioner för Kapten Vit Lakrits Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Kapten vit Lakrits

Susanne, 27 december 2016

M***** b** b** smak

F********** g** lakritssmak

Michael, 21 oktober 2016

Dosan innehöll 24 portionspåsar. Första intryck är en svag doft av salmiak. Visuellt är alla påsar hela och f****** utan snusspill på kanterna. Smaken är snusets styrka. Lakritssmaken är framträdande redan från start och utvecklas p******* ju längre prillan ligger kvar under läppen. Nikotinhalten är normal. Påsarna känns något styvare än de mer bekväma snussorterna, men smak och p*** räddar upp betyget för detta snus.

b****** å g***

Jenny , 5 maj 2016

Detta snus är både b****** å G***. Med en dov smak av lakrits. Rinner inte speciellt mycket. Har testat många olika sorter men detta blev f********. Jag r************ detta snus till dem som vill ha ett prisv*** snus som har lite smak men där smaken inte riktigt skriker att du detta är lakrits utan en smak som är som ett extra p*** :)

Min nya f******

Ping, 24 december 2015

Jag testar igenom alla påssnus med lite mindre påsar och Kapten Lakrits passar mig p******. Storleken är den rätta, G***** lakritssmaken och att påsen inte rinner så mycket. Använt detta i ett halvår nu och vill inte ha ngt annat.

M***** b** man får väl mer än man betalar för t.o.m

Pontus, 17 juni 2015

Ett u************* g*** snus med en g** lakritssmak påminner om nåt som jag ej minns men tror det är vaniljstång och så lite lakrits på det riktigt g*** i alla fall :) sen är ju p***** väldigt b** det enda negativa är gramvikten men vafan det är ju så b****** ändå så du tjänar in på det om du kan gå ifrån Catch eller annat d*** märke :)

Visa fler omdömen