Cannadips

Med sin ovanliga sammansättning är Cannadips ett varumärke som producerar produkter utan både tobak och nikotin. Portionspåsarna innehåller bara naturliga ingredienser, hämtade direkt från naturen. Produkterna innehåller ingen CBD.

Läs mer om Cannadips

Cannadips snus - tobaksfritt

Cannadips har sitt ursprung i Humboldt, Kalifornien. Passionerade odlare säkerställer en högkvalitativ produkt med ett växtbaserat innehåll utan artificiella tillsatser. En sak som Cannadips har gemensamt med andra märken är att portionerna är diskreta att använda och ger en tydlig smak. Ingrediensernas naturliga ursprung är dessutom helt fria från bekämpningsmedel.

Finns Cannadips i olika smaker?

I vårt sortiment kan du hitta Cannadips Pinene med smakinfluenser från redwoodskogen i kombination med mint. Cannadips Limonene med citrussmak, Cannadips Caryophyllene som har en kraftig smak av mint och Cannadips Myrcene med underton av mango och tropiska smaker, är andra varianter.

Vad är det för styrka på Cannadips?

Eftersom Cannadips är helt fria från nikotin och tobak, mäts inte styrkan på samma sätt som i andra snusprodukter. Prillorna i vårt sortiment är fria från CBD, ett ämne som vissa andra av deras produkter innehåller.