Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
En kväll på snuslagret

En kväll på snuslagret

Snusbolaget närmar sig målsnöret inför julhelgen. Här får vi en uppdatering från en kommunikationschef som förstärkte lagerteamet för en kväll.


Jag heter Markus Lindblad och arbetar till vardags på Snusbolagets ägarbolag Haypp Group som kommunikationschef. Det innebär att jag arbetar med att träffa organisationsföreträdare, politiker, journalister och myndighetspersoner. Ni kan även ha läst någon text skriven av mig här i Snusjournalen.

I och med att vi byggt ett nytt lager och att alla våra kunder, som man bör, bunkrat upp med snus ordentligt inför helgerna så får alla inom Snusbolaget hjälpa till med att packa snus. Ni har säkert läst om den extra långa leveranstiden vi haft den senaste veckan. Så det är viktigt att få fram så mycket snus som möjligt till alla våra kunder innan jul.

En kväll på snuslagret

Efter att avslutat arbetsdagen på kontoret något tidigare så åkte jag med tre andra kollegor till Jordbro för att förstärka den ordinarie styrkan på lagret.

Det är självklart kul att komma hit till hjärtat i vår verksamhet. Jag tillåts dock enbart göra de enklare uppgifterna som att plocka snus och packa snus på den manuella packstationen.

Så här ser packlinjen ut för de vanligaste snussorterna som vi säljer. Det finns ytterligare en station med de mer nischade snussorterna som är 10 meter hög som jag tyvärr inte fick jobba vid.


När snuset passerat packningsmaskinen eller den manuella packningen så kommer förpackningarna ner i lådor som olika distributörer hämtar. Dessa paket ska skickas med DHL, som verkar vara populärast bland de som köper ”gör det själv” produkter av oss.


En kväll på snuslagret

Efter en lång dag då ögonen börjar gå i kors på mig tar jag en sista bild på lastintaget där snuset levereras in i vårt lager från olika fabriker, packas om av vårt fantastiska team på plats och därefter hämtas av andra lastbilar från bland andra DHL.

Tack alla kollegor på lagret för hur ni kämpar, tack alla i kundtjänst för hur ni tar hand om alla Snusbolagets kunder, tack alla ni andra för att ni köper ert snus av oss. Kanske är det jag som plockat ihop och packat just ditt paket? Alltid på snusarnas sida!


En kväll på snuslagret

De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.