Odens Lakrits Lössnus

Odens Lakrits Lössnus

Odens Lakrits Lös är ett lössnus med en klassisk och ren smak av tobak och inslag av kryddig lakrits.

OBS! utgått från sortimentet!

  • 1 dosa 48,99 kr
  • 10-pack (43,99 kr/st) 439,90 kr
  • 30-pack (43,99 kr/st) 1.319,70 kr
439,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(6) recensioner
Kundrecensioner för Odens Lakrits Lössnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

God smak

Sahlen , 27 oktober 2019

Gillar smaken men är j*vligt blött som röda lacket i konsisten, vilket drar ner omdömet tyvärr

Var är lakritssmaken ?

Peter L, 14 april 2016

Lite besviken. Snusar normalt portion men har alltid drömt om salmiak/lakrits som lös att kunna ta då och då. Snusade Oden's Extra stark lakrits innan den försvann. Har lyckats vänja mig vid svagare snus nu och kör LD portion salmiak. Nu till detta snus... Det är väldigt svårt att veta att man fått lakritssnus, står pyttelitet vertikalt på dosan, borde stått större så man vet att man har lakritssnus för det smakar absolut ingenting. Kontaktade kundtjänst efter första prillan och berättade att jag fått vanligt snus, den jättesnälla kundtjänsten skickade en ny dosa, som inte heller smakade lakrits. Va' fan tänkte jag har dom skickat fel igen ...? Synade dosorna och då upptäcker jag att det faktiskt står lakrits på bägge två..... Men, absolut ingen lakritssmak. Ska testa Offroad lakrits, men vill minnas att när jag testade portionssnuset tyckte jag det var lite för lite nikotin.

Härligt med ett lössnus som smakar något annat!

Signe Thurén, 29 maj 2015

Har tröttnat på vanlig lössnus som inte längre faller mig i smaken. Inte ens Göteborgs rapé lös, som jag snusade mycket förr, intresserar mig. Men detta snus föll verkligen mig i smaken! Kul med ett lössnus som inte smakar gammal vanlig tobak. Eftersom jag gillar lakrits väljer jag detta lössnus framför andra då det levererar en bra och tydlig lakritssmak och håller bra form och smak länge. Givetvis bakar jag snusen med den klockrena Prismastern och då sitter detta lössnus perfekt under läppen!

bästa snuset

jimmy, 31 augusti 2014

Jättnöjd med allt smaken och dosa och att det inte rinner så mycket. Men är svår att få tag i man får läta mycket efter det det varka var lättare att få tag i pototio en lös snus i affären

Nöjd

Hans, 21 juli 2014

Nöjd med detta snus e jag! God smak! Bra dosor! Överkomligt p***! M***** trevlig lukt! Enda negativa jag kan komma på är väl att det var lite torrt....

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!