Odens Original Portionssnus
Oden's

Odens Original Portionssnus

Odens Original Portion är ett portionssnus med en klassisk och ren smak av tobak, varsamt kryddad och med praktiskt lock.
  • 1 st 23 kr
  • 10-pack (17,90 kr/st) 179 kr
  • 30-pack (17,83 kr/st) 535 kr
179 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(19) recensioner
Kundrecensioner för Odens Original Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Den smakar gädda.

Felix, 30 september 2016

Smaken påminner om en blandning av örter med inslag av gädda.

h*** O*

Håkan, 13 februari 2015

Tycker den var rättO* ,bara att det blir tjatigt. Har en liten u******* doft också men den funkar.

Obrukbar

Snusarn, 12 februari 2015

Min resa bland lågprissnus går vidare, detta var inget att ha. En märklig doft som inte har något med tobak att göra?! Finns det inget lågprissnus som smakar snus? Kommentar från Administratör: Tjena snusarn! Ring oss 08-588 849 80 så hjälper vi dig gärna hitta rätt. Ha en s*** dag!

Jag är n*** smakar liknande grov med lite inslag utav annat snus

Pontus Svensson, 14 december 2014

Det här är ett väldigt b** snus rejäla prillor närmare 1 g med jordaktig tobaksnära doft det smakar snus och inget annat jag tycker det påminner om grov rätt mycket med lite general och något ettan/kronan. dock är det relativt torrt vet nog varför det är ett hål till dosan som tydligen är igenpluggat när locket är på kanske det. de är välfyllda och innehåller således 18-19 påsar ungefär kanske 20 Att det är ett g*** snus och välfyllda påsar ger en stark 3:a sen kommer p***** och lägger på minst 1 stjärna Rekommenderas att testas

Riktigt b** snus!!!

Tjörn, 27 juli 2014

Har snusat detta i ca 1,5 år och är riktigt n***! Smakar som snus skall göra, har p****** sälta och rinner l**** mycket!! Polarna tycker det smakar lite starkt men det är väl deras problem då får man ju ha det för sig själv!!! :)

Visa fler omdömen