Odens Lakrits Extreme Portionssnus
Oden's

Odens Lakrits Extreme Portionssnus

Odens Lakrits Extreme Portion är ett mycket starkt snus med smak av lakrits.
  • 1 st 24 kr
  • 10-pack (24,90 kr/st) 249 kr
  • 30-pack (24,90 kr/st) 747 kr
249 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(15) recensioner
Kundrecensioner för Odens Lakrits Extreme Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

b** smak. b** snus för vana snusare.

Peter J, 10 maj 2017

Den har en b** smak. Men den håller inte smaken så länge. Jag har snusat sedan 2004. Därför att jag rökte innan i 34 år. Men kan inte vara utan nikotinet. Så jag söker ett snus som håller smaken längre än 30 min. Det gör inte denna snus. Och dom som säger att dom får ont i magen av den, är inte vana snusare. För jag känner ingenting. Vill därför ha en starkare snus, som håller längre.

Riktigt b**!

Christoffer, 20 januari 2017

Bland den g****** snusen med lakrits smak på marknaden. Smakar verkligen riktig lakrits. b** mängd med nikotin, brukar ta denna snusen efter jag ätit.

B**

MICKE, 6 december 2016

MKT g** MEN KAN MÅ ILLA AV DEN IBLAND

Nikotinstark!

Andreas, 22 mars 2016

Här är verkligen mycket nikotin, garanterat! Smaken är g**, men jag vet av erfarenhet att man tröttnar L*** på lakrits-/aniskryddat snus.

Magont

AL, 21 februari 2016

Först tycker jag om den men får ganska snart väldigt ont i magen, testar den nästa dag och med samma resultat. Gav bort dosan till en person som jag inte t***** o* .

Visa fler omdömen