Ring oss08-588 849 80 Mån-Fre 09-17 Mån-Fre 09.00-17.00/21.00
Gunsmoke 0,5KG Råtobak
Gunsmoke

Gunsmoke 0,5KG Råtobak

Gunsmoke 0,5KG Råtobak har en tobaksblandning av noga utvalda Virginia och Burley-tobaksblad.
179 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för Gunsmoke 0,5KG Råtobak

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Stark och G**!

Alexander, 12 juli 2014

Den här f*** Tobaken är en Riktigt F** blandning av Burley- och Virginiablad av högsta k*******! Burleybladen ger en stark och djupt tung 'mörk' smak åt cigarrhållet och bidrar med en högre nikotinhalt. Jag röker av den här som omväxling till ren Golden Virginiatobak (Geo's Bell) som är 'ljusare' och 'lättare' men ändå milt aromrik och g** och med en lägre nikotinhalt. Gunsmoke är helt enkelt S***** när man vill luta sig tillbaka och blossa Stark och U******* Tobak med Välbehag och Njutning! Rekommenderar den här till alla som Ä***** F** tobak! Tack Snusbolaget för b** Sortiment och Extraordinär Service och Väldigt Snabba leveranser!

S****** TOBAK TILL FÖRMÅNLIGT P***

Jan Berlin, 21 mars 2012

Jag har testat flera sorter råtobak, och kan utan överdrift säga: Att denna högkvalitativa tobak är något av den b**** och g****** tobaks-mixen som finns på marknaden. Den levereras också redan smaksatt till kund. Är något söt i smak, medelstark, och kan med fördel även rökas innan vidare beredning. Tobaken levereras också i en tät-slutande plastburk, med knappast några kvistar inför rensningen. TACK! Priset är också M***** b** för den här kvalitén på tobak. Jag tror också att den här tobaken innehåller färre skadliga ämnen än cigaretter etc. man köper i så kallade vanliga butiker.. Leveranspriset var också b**. Och jag kunde hos Snusbolaget betala min order med mitt VISA electron kort, vilket också gjorde att jag slapp betala postförskottsavgift på min beställning TACK! Därför råder det heller inga som helst tveksamheter om att jag kommer att beställa mera av den här tobaken, från Snusbolaget. och med Prillans, producentens smaksättning Jag la också ordern under en torsdag, och kunde hämta paketet på måndagen, veckan därpå. b** jobbat! TACK också för kola-godiset i paketet Snusbolaget! Sånt värmer också! Önskar er en t****** fortsättning med!