Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

FIX

Välkommen till FIX snus, ett nytt varumärke från Habit Factory In Sweden AB som erbjuder i tobaksfria all white nikotinpåsar i en variation av olika smaker och styrkor. Smakerna består av flera olika spännande kombinationer, inklusive persika och rabarber, jordgubbar och kiwi, fikon och hallon, och många fler. Styrkorna sträcker sig från normal till stark, och samtliga produkter kommer i ett slimmat format.

Läs mer om FIX snus
Utforska det fullständiga utbudet hos Snusbolaget för en djupare inblick i varumärket. Här ges möjlighet att hitta en sort som matchar dina preferenser, med en inblick i varumärkets olika smakprofiler, format och styrka. Fortsätt läsa för att lära dig mer om Fix nikotinpåsar!
Nytt pris
FIX Mixpack 4-pack
FIX Mixpack 4-pack FIX (12) Läs mer I FIX Mixpack 4-pack ingår fyra dosor från varumärket FIX: Green Mango Lemongrass #5, Blueberry Ice #5, Cherry Blossom #5 och Watermelon Ice #5. Alla prillor är helvita med ett slimmat format och en extra stark stryka.  (24,75 kr/st) 99,00 kr Läs mer Köp
Nytt pris
FIX Peach Rhubarb #2
FIX Peach Rhubarb #2 FIX (14) Läs mer

FIX Peach Rhubarb #2 från varumärket FIX är ett vitt snus med smak av fruktig rabarber och persika. Produkten har en normal styrkeklassificering och kommer i slimmat format. Varje dosa innehåller 20 portioner.

(27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Pineapple Rum Coconut #4
FIX Pineapple Rum Coconut #4 FIX (23) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Strawberry Kiwi #4
FIX Strawberry Kiwi #4 FIX (26) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Watermelon Ice #5
FIX Watermelon Ice #5 FIX (12) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Cherry Blossom #5
FIX Cherry Blossom #5 FIX (7) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Blueberry Ice #5
FIX Blueberry Ice #5 FIX (16) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Chai Latte #3
FIX Chai Latte #3 FIX (16) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Fig Raspberry #3
FIX Fig Raspberry #3 FIX (9) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Irish Coffee #4
FIX Irish Coffee #4 FIX (6) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Green Mango Lemongrass #5
FIX Green Mango Lemongrass #5 FIX (12) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Ruby Chocolate #2
FIX Ruby Chocolate #2 FIX (3) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Sweet Mint Lemon #2
FIX Sweet Mint Lemon #2 FIX (2) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Nytt pris
FIX Pomelo Lime #4
FIX Pomelo Lime #4 FIX (3) Läs mer (27,90 kr/st) 279,00 kr Köp
Just nu visas 19 av 19 produkter
fix snus om varumärket

Vitt snus från Fix

Fix är ett nytt tobaksfritt varumärke från Habit Factory In Sweden AB hos oss på Snusbolaget. Deras sortiment inkluderar nikotinpåsar i flera olika smaker; inklusive olika frukt och bär. Detta inkluderar exempelvis pineapple rum coconut, strawberry kiwi, och watermelon ice. Det som framförallt utmärker varumärket är kombinationen av olika smaker för att tillgodose olika preferenser med unika upplevelser. 

Vitt snus är en helt tobaksfri nikotinprodukt, lanserades på den svenska marknaden i början av 2000-talet och är utformad för att erbjuda ett alternativ till traditionella snuskategorier. Eftersom portionerna är fria från tobak, som bidrar med både smaken och nikotinet, tillsätts båda för att skapa en liknande upplevelse. Som resultat finns ett brett urval av smakblandningar och styrkor för att tillfredsställa en mångfald av preferenser.

Senaste nyheterna om Fix

Varumärket utvecklas kontinuerligt för att erbjuda nya smaker och styrkor. Eftersom det är ett nytt varumärke hos oss på Snusbolaget hör alla produkter till deras nyheter. Vi kommer att uppdatera denna sida kontinuerligt för att reflektera utbudet. Besök vår hemsida för aktuella nyheter från varumärket.

Om varumärket Fix

Varumärket erbjuder vitt snus i ett varierat utbud av smakkombinationer. Med kombinationer som olika frukter och bär, till olika kombinationer av kaffe, finns ett varierat urval att välja mellan. Styrkorna sträcker sig från normal till stark, och samtliga produkter kommer i ett slimmat format. 

Nedan kan du lära dig mer om varumärkets olika egenskaper och hitta en sort som passar bland de olika smakerna. Kika vidare för att hitta ditt val!

Fix snus olika smaker

Alla smaker hos Fix

Fix nikotinpåsar kommer i flera olika smaker att välja mellan, exempelvis olika frukt och bär. Bland annat erbjuder FIX Pineapple Rum Coconut #4 smak av kokos, rom, ananas och kryddor, medan FIX Ruby Chocolate #2 erbjuder en smakkombination av choklad, hallon, vanilj och litchi. Samtliga smaker är noggrant utformade för att erbjuda en varierad och tillfredsställande snusupplevelse.

Nedan listar vi samtliga smaker från varumärket:

Olika styrkor och nikotinhalter hos Fix

Varumärkets produkter kommer i flera olika styrkor för att passa olika preferenser och behov, från normal till stark. Nikotinhalten sträcker sig från 8 mg/g och upp till 16,4 mg/g för de starkaste varianterna. Nikotinhalt i varje påse är balanserad för att ge en jämn och tillfredsställande känsla. 

Nedan listar vi samtliga styrkor från varumärket:

  • Normal (2 pluppar) - 8 mg/g
  • Stark (3 pluppar) - 12 mg/g
  • Stark (4 pluppar) - 14 mg/g
  • Extra stark (5 pluppar) - 16,4 mg/g
Fix i slim format

Fix i formatet slim

Samtliga produkter från varumärket kommer i ett slimmat format vilket består av avlånga smala prillor med bekväm passform. Slim är något mindre än standardformatet normal, men samtidigt större än miniformatet som har en mer kompakt och fyrkantig form. Oavsett om du föredrar pineapple rum coconut, strawberry kiwi, eller green mango lemongrass, kommer samtlig sorter i ett slimmat format.

Köp Fix snus online

Köp ditt val online från Snusbolaget och utforska hela sortimentet av smaker och styrkor, alla i ett slimmat format. Vårt urval inkluderar flera förpackningsstorlekar, från enskilda dosor till större kvantiteter. Deras produkter finns att köpa i enskilda dosor, 5-pack, 10-pack och 30-pack.

Våra leveransalternativ, såsom Early bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, garanterar en snabb och smidig leverans direkt till dörren. Oavsett storleken på din beställning, från en enstaka dosa till flerpack, skickas din order effektivt. Dessutom erbjuder vi fri frakt på beställningar över 399 kr.

Historien bakom Fix

Varumärket, ägt av Habit Factory In Sweden AB, började med en vision om att skapa en distinkt snusupplevelse genom unika smaker och hög produktkvalitet. Innan den första dosan nådde konsumenterna, etablerades en modern produktionsanläggning. Lanseringen karakteriseras av ett noggrant urval av smaker som snabbt blev populära på marknaden. Denna initiala framgång banade vägen för vidare expansion, med en ny fabrik i Finland som markerar början på en ambition att utöka närvaron i Europa. Utmaningarna framåt inkluderar att navigera i ett föränderligt regulatoriskt landskap inom EU, där en proaktiv inställning till kvalitetskontroll och regleringar är avgörande. Varumärket illustrerar kraften i innovation och strategisk planering inom en traditionell industri, med en framtid förespeglad genom fortsatt expansion och produktutveckling.

Tillverkningsprocessen för Fix snus

Tillverkningsprocessen är utformad för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Den börjar med noggrant urval av råvaror, där endast kvalitativa ingredienser används för att skapa de distinkta smakerna. I deras fabrik genomgår dessa råvaror en kontrollerad tillverkningsprocess som omfattar blandning, fuktning, och smaksättning, följt av en noggrann kvalitetskontroll. Varje steg övervakas för att garantera att slutprodukten inte bara uppfyller, utan överstiger konsumenternas förväntningar. Det egna laboratoriet spelar en nyckelroll i utvecklingen av nya smaker och kvalitetssäkring, där kontinuerlig forskning och utveckling är central.

Kvalitet

Kvalitet är kärnan i verksamheten och detta genomsyrar varje aspekt av tillverkningsprocessen, från urvalet av råmaterial till den slutliga produkten. Kvalitetskontrollen är omfattande och inkluderar flera steg för att säkerställa att varje dosa uppfyller de ställda kraven. Detta inkluderar kontroller av råmaterial, produktionsövervakning, och slutliga produkttester. Kvalitetsgarantin utsträcker sig även till förpackningen, för att säkerställa att produkten når konsumenterna i bästa möjliga skick.

Vanliga frågor om Fix snus