Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00

Après snus

Après, en framstående aktör inom den tobaksfria snusmarknaden, erbjuder ett omfattande urval av vitt snus som är helt fritt från tobak och baserade på växtmaterial. Sortimentet sträcker sig från de fruktiga tonerna i Après Ice Tea Peach och Après Lemon Curd, till kombinationen av hallon och lakrits med Aprés Rasberry Liqorice. Med styrkor som sträcker sig mellan normal och extra stark, samt mellan formaten slim och mini, finns ett varierat utbud för att möta alla preferenser.

Läs mer om Après snus
Läs mer om Après nikotinpåsar och utforska hela sortimentet av smakvariationer, format och nikotinstyrkor. Här finns även möjlighet att få svar på vanliga frågor och ytterligare information.
Nytt pris 5-PACK
Après Tangerine Spritz
Après Tangerine Spritz Après (5) Läs mer

Après Tangerine Spritz innehåller smak av mandarin och kommer i ett slim-format med 20 portioner per dosa. Styrkan klassas som normal och dosan innehåller 20 helvita portioner.

(29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Après Cactus Lime
Après Cactus Lime Après (3) Läs mer

Après Cactus Lime är ett vitt snus som presenterar smakerna lime och kaktus i ett slimmat portionsformat. Nikotinstyrkan är normal och varje dosa innehåller 20 portioner.

(29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Nytt pris
Après Ice Tea Peach
Après Ice Tea Peach Après (34) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Après Raspberry Liqorice Mini
Après Raspberry Liqorice Mini Après (12) Läs mer (29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Nytt pris
Après Lemon Curd
Après Lemon Curd Après (25) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
Après Raspberry Liqorice
Après Raspberry Liqorice Après (30) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
Après Ice Tea Peach Extra Strong
Après Ice Tea Peach Extra Strong Après (10) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Après Ice Tea Peach Mini
Après Ice Tea Peach Mini Après (6) Läs mer (29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Nytt pris
Après Very Berry
Après Very Berry Après (8) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
Après Cola
Après Cola Après (49) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris 5-PACK
Après Cola Mini
Après Cola Mini Après Läs mer (29,80 kr/st) 149,00 kr Köp
Nytt pris
Après Lemon Curd Extra Strong
Après Lemon Curd Extra Strong Après (4) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
Après Appletini
Après Appletini Après Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
Après Appletini Extra Strong
Après Appletini Extra Strong Après (12) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
Après Cola Extra Strong
Après Cola Extra Strong Après (7) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
Après Mint
Après Mint Après (11) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Nytt pris
Après Menthol Extra Strong
Après Menthol Extra Strong Après (2) Läs mer (29,90 kr/st) 299,00 kr Köp
Just nu visas 22 av 22 produkter
Aprés snus om varumärket

Vitt snus från Après

Varumärket erbjuder ett varierat utbud av vitt snus, en tobaksfri produkt som fortsätter att växa i popularitet. Med en palett av smaker från Après Cola till kombinationen av kaktus och lime, och nikotinstyrkor som varierar från Normal till Extra Strong, erbjuds alternativ för en mångfald av preferenser.

Vitt snus utmärker sig genom sin användning av helt tobaksfria, växtbaserade material. Istället för tobaken, som traditionellt sett bidrar med både smaken och nikotinet, kombineras dessa element separat för att framställa en jämförbar upplevelse. Resultatet är ett omfattande utbud av smakvariationer och styrkor.

Fortsätt läsa för att lära dig mer om varumärkets sortiment av smakval, styrkor och format.

Senaste nyheterna om Après

Varumärket fortsätter sin utveckling genom att kontinuerligt introducera nya smakvariationer. Kika tillbaka till denna sida för att ta del av det senaste från varumärket.

Aprés snus olika smaker

Olika smaker hos Après nikotinpåsar

Varumärket erbjuder en mångsidig samling av smakblandningar, som sträcker sig från Aprés Cola till kombinationen av lakrits och hallon. Här hittar du även smaker som Isté, bär och Mint, alla noggrant utvalda för att tillgodose ett brett spektrum av smakpreferenser.

Vi utforskar några av smakerna nedan:

Styrka och nikotinhalt

Varumärkets produkter kommer i två olika styrkor för att möta olika preferenser och behov; normal och extra stark. Det normalstarka snuset har en nikotinhalt på 8 mg/g, medan det extra starka snuset har en nikotinhalt på 15 mg/g. Precis som många andra varumärken använder sig Aprés av en skala om 1-4 pluppar där normal är 2 pluppar och extra stark är 4 luppar.

Nikotinhalter:

  • Normal - 8 mg nikotin per gram
  • Extra Strong - 15 mg nikotin per gram
Apres snus format

Välj mellan olika format

Snuset från Aprés finns i två olika format, slim och mini. Slim är en avlång prilla som är något mindre än standardformatet normal. Mini är det absolut minsta formatet vars form är mer fyrkantig och kompakt. Samtliga smaker finns i slimmat format medan hallon och lakrits även finns som mini.

Köp Après snus online

Varumärkets produkter finns tillgängliga för onlineköp via Snusbolaget, där du finner ett omfattande sortiment. Från Après Ice Tea Peach Slim, Après Lemon Curd Slim, Après Mint Mini till Après Cola Slim, presenteras en variation för att tillgodose alla smakpreferenser. Oavsett om du söker ett mini-format med smak av mint, eller en Extra stark variant med citrussmak, erbjuder Snusbolaget alternativ för varje typ av snusare.

Snusbolaget tillhandahåller dessutom ett brett urval av förpackningsstorlekar, från enstaka dosor, till 5-pack, 10-pack och 30-pack. Detta möjliggör för kunderna att köpa Après snus i den kvantitet som bäst uppfyller deras behov.

För att ytterligare förenkla köpprocessen, erbjuder Snusbolaget flera fraktalternativ, inklusive Early Bird, CityMail, Best, Postnord och Instabox, vilket garanterar att din beställning levereras på ett snabbt och effektivt sätt. Snusbolaget erbjuder även kostnadsfria fraktmöjligheter för beställningar över 399 kr.

Historien bakom Après

Varumärket har sina rötter i en ambition att omdefiniera snusmarknaden. Med produkter baserade helt på växtmaterial och fria från tobak, har cementerat deras position som en innovatör inom snusindustrin.

År efter år har varumärket fortsatt att utvecklas, med en konstant strävan efter att utöka sitt sortiment. Denna evolution har lett till att de idag står som ett framstående namn inom segmentet för tobaksfria nikotinprodukter, med ett omfattande utbud av smaker och styrkor. Deras historia är en berättelse om ständig innovation, kvalitetsfokus och en framtidstro inom snusindustrin, där ny forskning och utveckling spelar en central roll för att erbjuda ett alternativ till traditionella snuskategorier.

Tillverkningsprocessen

Tillverkningsprocessen är rigorös, där noggranna urval av växtbaserade material och strikta kvalitetskontroller säkerställer att varje dosa uppfyller de högsta standarderna. Denna process är avgörande för att producera nikotinpåsar som erbjuder en tillfredsställande upplevelse av smak och styrka.

Kvalitet

Kvalitet är ett tydligt fokus hos Aprés, från noggrant urval till strikta tillverkningsprocesser. Varje dosa följer strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att deras höga standarder följs.

Vanliga frågor om Après snus