Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

XQS

XQS är ett varumärke av vitt snus samt nikotinfritt snus, som har sina rötter i de norrländska skogarna. Sedan starten 2006 har XQS varit en pionjär inom tobaksfritt snus i Sverige. Med ett fokus på annorlunda smaker i varierande format, erbjuder XQS en unik upplevelse för snusare. Produkterna varierar i styrka helt nikotinfri, till stark, vilket gör dem tillgängliga för en bred publik. XQS snus finns i smaker som XQS Blueberry Mint Strong, XQS Orange Apple, XQS Tropical Strong, XQS Soft Toffee, och fler.

Läs mer om XQS
Hos Snusbolaget kan du utforska hela sortimentet tobaks- och nikotinfritt snus från XQS och lära dig mer om varumärket. Här hittar du ett varierat utbud och kan fördjupa dig i de olika smakerna, formaten och styrkorna. Vi erbjuder också svar på vanliga frågor om XQS. Fortsätt läsa för att upptäcka mer!
Filter:
Smak
 • blomma (2)
 • bär (4)
 • citrus (2)
 • frukt (5)
 • kola (3)
 • mixed (4)
Format
 • slim (30)
Styrka
 • extra stark (6)
 • mixad (4)
 • nikotinfri (4)
 • normal (9)
 • stark (7)
Sök:
Nytt pris
XQS Tropical Slim Strong
XQS Tropical Slim Strong XQS (60) Läs mer Vitt snus från XQS med smak av mango, passionsfrukt och ananas i en något starkare nikotinstyrka. (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
Nytt pris
XQS Fizzy Cola Strong
XQS Fizzy Cola Strong XQS (30) Läs mer

XQS Fizzy Cola har en tydligt syrlig colasmak med en hint av söt vanilj. Kommer här i starka slimmade portioner med en nikotinhalt på 16 mg/g.

(33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
XQS Blueberry Mint Slim Strong XQS Blueberry Mint Slim Strong XQS (68) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
Nytt pris
XQS Soft Toffee Slim Strong
XQS Soft Toffee Slim Strong XQS (10) Läs mer (33,99 kr/st) 339,90 kr Köp
XQS Black Cherry Slim Strong XQS Black Cherry Slim Strong XQS (57) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Wintergreen Slim Strong XQS Wintergreen Slim Strong XQS (16) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Cactus Sour Slim Strong XQS Cactus Sour Slim Strong XQS (34) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Orange Apple Slim Strong XQS Orange Apple Slim Strong XQS (44) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Citrus Cooling Slim XQS Citrus Cooling Slim XQS (10) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Twin Apple Slim Strong XQS Twin Apple Slim Strong XQS (32) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Blueberry Mint Slim XQS Blueberry Mint Slim XQS (21) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Elderflower Slim Strong XQS Elderflower Slim Strong XQS (14) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Tropical Nikotinfritt Snus XQS Tropical Nikotinfritt Snus XQS Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
XQS Tropical Slim XQS Tropical Slim XQS (14) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Fizzy Cola XQS Fizzy Cola XQS (22) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Wintergreen Slim XQS Wintergreen Slim XQS (5) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Blueberry Mint Nikotinfritt Snus XQS Blueberry Mint Nikotinfritt Snus XQS (2) Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
XQS Black Cherry Slim XQS Black Cherry Slim XQS (17) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Citrus Cooling Nikotinfritt Snus XQS Citrus Cooling Nikotinfritt Snus XQS (1) Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
XQS Citrus Cooling Slim Strong XQS Citrus Cooling Slim Strong XQS (6) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Cactus Sour Slim XQS Cactus Sour Slim XQS (9) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Black Cherry Nikotinfritt Snus XQS Black Cherry Nikotinfritt Snus XQS Läs mer (32,99 kr/st) 329,90 kr Köp
XQS Orange Apple Slim XQS Orange Apple Slim XQS (2) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Elderflower Slim XQS Elderflower Slim XQS (3) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
XQS Epic Freeze XQS Epic Freeze XQS (6) Läs mer (36,99 kr/st) 369,90 kr Köp
Just nu visas 30 av 30 produkter

Snus från XQS

XQS specialiserar sig på tobaksfria nikotinpåsar och nikotin- samt tobaksfria portioner. Varumärkets snus representerar ett alternativ till traditionellt snus för de som vill undvika tobak eller nikotin. Med ett utbud av smaker som Citrus, Körsbär, och blåbär, tillgodoses en bred användbarbas.

Smakprofil och Styrkor

 • Blåbär Mint: Finns i Strong och Normal
 • Citrus Kylning: Finns i Extra Strong och Normal
 • Svart Körsbär: Finns i Nikotinfritt och Normal
 • Fizzy Cola: Finns i Strong

XQS snus med snabb leverans

Tobaksfritt snus från XQS

XQS:s sortiment inkluderar all white tobaksfria snusalternativ i varierande styrka och smak. Med styrkor från normal till stark, och smaker som sträcker sig från blåbärssmak till kolakaramell, finns ett varierat utbud att välja mellan. Utforska produkter som XQS Elderflower Slim, XQS Citrus Cooling Slim och flera.

Tobaksfritt snus, även kallat nikotinpåsar eller vitt snus, är ett alternativ till traditionellt snus som inte innehåller tobak. Denna kategori består av växtfibrer kombinerade med nikotin och smakämnen. Tobaksfritt snus används genom att placeras under läppen, där det frisätter nikotin över tid. Det finns i en variation av smaker och styrkor, vilket ger användarna möjlighet att välja enligt deras preferenser.

XQS med nikotinfritt snus

XQS har utvecklat en serie nikotinfria snusprodukter, som XQS Tropical och XQS Black Cherry. Dessa produkter erbjuder samma smakprofil som deras nikotinhaltiga motsvarigheter. Nikotinfritt snus från XQS är ett alternativ för de som önskar undvika nikotin men fortfarande uppskattar snusets smak.

Nikotinfritt snus är en produkt som efterliknar traditionellt snus men saknar både tobak och nikotin. Det består vanligtvis av växtbaserade ingredienser och smakämnen. Denna typ av snus används på samma sätt som vanligt snus och tobaksfritt snus, genom att placeras under läppen.

Senaste nytt om XQS

XQS utvecklar kontinuerligt sitt sortiment för att tillgodose en bredare kundkrets. Produkter som XQS Blueberry Mint Nikotinfritt och XQS Citrus Cooling Nikotinfritt Snus erbjuder nya alternativ som är helt fria från både tobak och nikotin. Dessa tillskott visar på XQS:s engagemang för att ständigt erbjuda nya produkter på marknaden.

XQS lanserar nikotinfritt koffeinsnus

XQS har utvidgat sitt sortiment med nikotinfritt koffeinsnus, som kombinerar den nikotinfria snusupplevelsen med en koffeineffekt. Dessa produkter erbjuder samma kvalitet och smak som deras nikotinhaltiga motsvarigheter och möter efterfrågan på alternativa snusprodukter. Produkter som XQS Citrus Cooling erbjuder en kombination av citrussmak med koffeinhalt, vilket är ett alternativ för de som söker en energigivande effekt.

Om varumärket XQS

XQS har varit aktivt sedan 2006 och var bland de första att erbjuda tobaksfritt snus i Sverige. De har etablerat sig som en aktör inom snusbranschen med ett sortiment av smak och styrka. Med smaker som bär, frukt och mint, och styrka från helt nikotinfri till stark, tillgodoser varumärket olika preferenser och behov. Samtliga produkter kommer i formatet slim.

XQS med olika smaker

XQS erbjuder olika smaker

XQS:s sortiment av smaker är varierat och erbjuder smaker som XQS Blueberry mint med mint- och blåbärssmak, XQS Orange Apple med smak av äpple och apelsin, samt XQS Black Cherry med smak av mörka körsbär. Från varumärket hittar du även mer unika alternativ som Fizzy Cola och Twin Apple. XQS Fizzy Cola kombinerar smak av cola med vanilj, medan XQS Twin Apple erbjuder en blandning av äppelsmaker. Se här för att ta del av fler varumärken som erbjuder colasmak.

Nedan går vi igenom samtliga smaker från varumärket

Produkter Smaker
XQS Blueberry Mint Blåbär och mint
XQS Tropical Tropiska frukter
XQS Black Cherry Mörka körsbär
XQS Twin Apple Röda och gröna äpplen
XQS Cactus Sour Syrlig kaktus
XQS Citrus Cooling Citrus och cooling
XQS Orange Apple Apelsin och äpple
XQS Soft Toffee Kolakaramell
XQS Wintergreen Vintergröna
XQS Elderflower Fläder och citron
XQS Fizzy Cola Cola och vanilj

Styrka hos XQS

XQS erbjuder produkter i varierande styrka för att tillgodose olika användarbehov. Deras sortiment inkluderar Strong, Normal och Nikotinfritt, med en nikotinhalt som varierar mellan 0 till 16 nikotin per gram. Dessa olika styrkor ger användare möjligheten att välja en produkt som passar deras behov.

Nikotinstyrkor hos XQS Snus:

 • Strong - 16 mg/g
 • Normal - 8 mg / g
 • Nikotinfritt - 0 mg/g
XQS i olika format

XQS i formatet slim

XQS fokuserar på vitt snus i slim-formatet i sitt sortiment, vilket är smalare och längre än traditionella snusformat. Detta format ger även en jämnare smakfördelning och en kontrollerad nikotinfrisättning, vilket resulterar i en jämn och långvarig snusupplevelse.

Köp XQS Snus Online

Hos Snusbolaget kan du köpa XQS snus online och ta del av hela sortimentet. Vi erbjuder även olika förpackningsstorlekar, från enstaka dosor till flerpack som 5-pack, 10-pack och 30-pack. Våra fraktalternativ inkluderar Postnord, Airmee, Early Bird och Instabox, vilket säkerställer en effektiv leverans. Beställningar skickas vanligtvis ut snabbt efter köp.

Leveransalternativ

 • Postnord - 1-3 dagar
 • Airmee - 1-2 dagar
 • Early Bird - Samma dag
 • Instabox - 1-2 dagar

Historien bakom XQS

XQS etablerades 2006 i Jämtland och representerade en ny inriktning inom snusindustrin med sin lansering av tobaksfria nikotinpåsar. Denna produktutveckling var ett svar på en förändrad marknad och konsumentpreferenser. Med en grund i Jämtland och senare en flytt till Dalarna, fokuserade XQS på att utveckla sina tobaksfria portioner, där nikotin och smakämnen var centrala komponenter.

Under åren har XQS fortsatt att utveckla sitt sortiment, med en inriktning på att erbjuda ett varierat utbud av smaker och nikotinstyrkor. Deras arbete har varit inriktat på att upprätthålla en hög standard i produktframställningen och att beakta miljöaspekter i sin verksamhet. Varumärkets historia speglar en anpassning till marknadens förändringar och en strävan efter att tillgodose en bredare konsumentbas.

Tillverkningsprocessen bakom XQS

XQS:s tillverkningsprocess är utformad för att upprätthålla hög kvalitet. Noggrant utvalda ingredienser kombineras enligt specifika recept för att skapa XQS:s distinkta snusprodukter. Under produktionsfasen genomgår varje batch flera kvalitetskontroller för att säkerställa att slutprodukten uppfyller företagets standarder. Förpackningen är också noggrant utvald för att bevara produktens egenskaper. Genom denna process säkerställer XQS att varje dosa levererar en konsekvent kvalitet till konsumenten.

XQS hållbarhetstänk

XQS prioriterar hållbarhet i sin verksamhet. De arbetar för att minimera miljöpåverkan i alla led av produktionen, från råvaruval till förpackningsdesign. Deras hållbarhetsarbete är en del av deras affärsstrategi.

Kvalitet

Kvalitet är fundamentet i XQS:s verksamhet, vilket genomsyrar varje aspekt av deras tillverkningsprocess. Från urvalet av högkvalitativa ingredienser till de rigorösa kontrollerna under produktionen, är varje steg noggrant utformat för att uppfylla och överträffa branschstandarder. Detta säkerställer att varje dosa från XQS håller en konsekvent hög kvalitet. Förpackningen är också noggrant utvald för att bevara produktens kvalitet och säkerställa att den når konsumenten i bästa möjliga skick.

köp xqs snus

Vanliga frågor om XQS

Nyfiken på att lära dig mer om XQS? Nedan besvarar vi några återkommande frågor om varumärket.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!