Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
VELO Reuse & Refill Kit

VELO Reuse & Refill Kit

Velo Reuse & Refill Kit är ett komplett paket med metalldosa, tillhörande putsduk och 20 st nikotinpåsar med smak av Ice Cool Mint som du fyller på dosan med. Förpackningsmaterialet i refillpåsen är gjord av 86 % mindre plastvikt än Velos vita standarddosor.
189,00 kr
Produkt:189,00 kr
Tillval:
Totalt:

Fri frakt från 399 kr Färskt snus, snabb leverans Betala med kort/Klarna

productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(15) recensioner
Kundrecensioner för VELO Reuse & Refill Kit

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Dosa

Refill dosa, 12 mars 2024

Dosan är väldigt trög öppnade och gummisnoddar som ligger för övre delen av locket där man lägger använda snus åker av tätt som tätt. Skulle säga att kvaliteten är under all kritik. Va bättre att bara använde en äldre dosa som man diskar ur.

Fin med urusel doss

Alias, 6 mars 2024

Väldigt svårt att öppna dosan och packningen kommer att slitas ut eftersom den endast går att öppna genom att trycka in naglarna i skåran. Locket är väl ok eftersom det går att trycka upp. Utan packning håller den inte ihop gissar jag. Reservpackning bör säljas om detta är den slutgiltiga designen.. /konstruktör

Dåligt genomförande

Rickard, 16 februari 2024

Riktigt bra idé, snusdosor producerar alldeles för mycket plast. Men den återanvändbara dosan är svår att öppna (omöjlig med en hand), och när den väl öppnas så är det väldigt lätt att tappa ut innehållet.

Snygg men praktisk

Ludvig, 12 februari 2024

Har använt dosan i cirka 2 månader nu och är otroligt nöjd. Den är stilren, enkel att fylla på och rengöra. Förstår väl lite att vissa kan ha svårt att öppna dosan (speciellt med en hand) men det är inget jag har upplevt. Min enda "kritik" är att det än så länge är lite brist på refill-påsar. Endast tre (iofs bra) smaker som är slut på lager lite då och då. Hoppas på större variation i framtiden på det! (gärna freeze ultra 17mg)

Snygg, repfri och praktisk

Sebbe , 7 februari 2024

I början var det svårt att öppna den, men nu kan jag öppna den hur lätt som helst, ur både locken och då har jag alltid korta naglar som inte sticker ut någonting. Den klarar sig riktigt bra ifrån repor hittills och då har den legat med nycklar ibland.

Visa fler omdömen