Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17:00
VELO Reuse & Refill Kit

VELO Reuse & Refill Kit

Velo Reuse & Refill Kit är ett komplett paket med metalldosa, tillhörande putsduk och 20 st nikotinpåsar med smak av Ice Cool Mint som du fyller på dosan med. Förpackningsmaterialet i refillpåsen är gjord av 86 % mindre plastvikt än Velos vita standarddosor.
189,00 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

VELO Ice Cool Mint Slim Strong Refill 10-pack +299,90 kr
VELO Tropic Breeze Slim Refill 10-pack +299,90 kr
VELO Freeze Slim X-Strong Refill 10-pack +299,90 kr
Produkt:189,00 kr
Tillval:
Totalt:

Snabb leverans Fria fraktalternativ från 199 kr Färska produkter

productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(2) recensioner
Kundrecensioner för VELO Reuse & Refill Kit

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Bra start men inte riktigt där än

Dolba, 23 september 2023

Efterlängtat med en hållbar lösning på snusförvaring! Tyvärr är dosan alldeles för strulig och känns mer som en prototyp än en färdig produkt. Locket på ovansidan är framförallt ett tydligt exempel på att man hade idéer men utförde dem på ganska rörigt vis. Silikonbanden som sitter innanför båda öppningarna och ska se till så locken sitter på plats kan enkelt lossna. Dosan låter (kanske inte särskilt otippat) ibland lite för mycket pga metall mot metall. Men trots allt som nämnts - otroligt snygg dosa och väääldigt välkommet med hållbara lösningar!

Framtiden!

Oskar, 14 september 2023

Har länge letat efter ett sätt att ersätta behovet att konstant behöva köpa nya plastburkar, och nu kom det! Oerhört snygg dosa, refillpåsarna är felfria, och konceptet är som helhet grymt. Dosan är ganska tung, vilket ger en lyxig känsla, men med tanke på att den ska följa med dagarna långa, hade jag velat ha den något lättare. Avtagning av lock till både själva snusen och bjudlocket är ganska klumpigt, och den är svårare att öppna än en traditionell dosa. Kommer definitivt användas, men ser framemot förbättringar i framtiden :))

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!