Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
ONICO har ett nytt recept

ONICO – nytt, mörkare & fruktigare recept

I början av 2019 börjar en receptförbättrad variant av ONICO säljas på Snusbolaget. Läs allt om förändringarna och det nya receptet här!

Allt om det förändrade receptet

Om ONICO
ONICO lanserades 2008 med målet erbjuda ett snus för de som letar efter en klassisk snusupplevelse utan nikotin och tobak. ONICO består av vegetabiliska fibrer som är noggrant kryddade för att ge en välbekant smakupplevelse, som liknar klassiskt snus. Prillorna är mjuka, sitter bra under läppen och levereras i tre olika smaker. Traditionell tobakssmak, lakrits och pepparmint.

- Vi har velat ge Onico ett smaklyft och göra den mer snuslik i smaken. Vår tro är att de som använder Onico är de som vill ha ett alternativ eller komplement till sitt vanliga snus, och då är det helt logiskt att ta fram en smak som påminner om snus. Men självklart fortsätter alla Onico-produkter att vara fria från både tobak och nikotin, säger Kjetil Larsen, Brand Manager för Onico.

Vilka receptförbättringar har gjorts med ONICO?
I det nya receptet har tillsatser som tidigare funnits i ONICO delvis fasats ut och ersatts av nya. Den enskilt viktigaste förändringen är att bambufibrer bytts ut mot kakaofibrer.

Hur märks receptförändringarna av i smaken?
Det nya receptet ger en bärigare och fruktigare smak. Kakaofibrer har ersatt bambufibrer vilket ger en fylligare smak än tidigare.

Hur påverkar receptförbättringarna ONICO?
Kakaofibrer gör färgen på portionerna mörkare och mer lik en klassisk snusprilla. Smaken blir fylligare, fruktigare och bärigare.

Säljstart
ONICO med ändrat recept kommer säljas på Snusbolaget från och med januari 2019.

Uppdatering November 2019
Här kan du se det nya innehållet i Onico.De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.