Ring oss08-588 849 80 Mån-Fre 09-17 Mån-Fre 09.00-17.00/21.00
Red Man Chew
Red Man

Red Man Chew

Red Man Chew är ren tuggtobak med en något söt pepparmintsmak.

OBS! Produkten har tyvärr utgått ur vårt sortimentet. Produkten har slutat produceras för den svenska marknaden.

  • 1 st 131 kr
  • 12-pack (126,58 kr/st) 1.519 kr
131 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(14) recensioner
Kundrecensioner för Red Man Chew

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

b**** någonsin!!!

Toggan, 3 oktober 2016

Mycket b***** än vanligt snus. Både smak och styrkan sitter kvar länge. Sen är det bara att tugga lite och upp under läppen igen.

Red Man

Bo, 15 maj 2016

Mycket g** och saftig. L**** kryddig ...

g** och b** tuggtobak!

Daniel , 17 mars 2016

En riktig amerikansk klassiker. Det korrekta sättet att använda denna tobak är att lägga in en liten bit i munnen, tugga några gånger och tryck sedan in under nedre läppen (som en snus fast bakom nedre läppen inte övre). Låt saliven flöda med smak av pepparmint, blir det torrt eller s******* så tugga lite på biten igen och tryck sedan tillbaka den bakom underläppen. För att svara på några tidigare recensenters uttalanden: "Det går b** att svälja satsen!" - Det ska man absolut inte göra.. Det är som att dricka en öl som blivit fimpad i... "att det skulle bli en massa saliv och spotta hela tiden som några skriver om, har då inte jag råkat ut för (amatörer)" - Det är snarare du som är amatör.. Det är det som är meningen med riktig tuggtobak, munnen ska fyllas med saliv som smakar av tobaken.

Godis!

Pära, 4 mars 2016

Jäklar vad g***. Påminner om gamla Gold River. Innehåller antagligen alldeles för mycket socker, men vad är nyttigt nu för tiden? Man behöver ingalunda tugga hela tiden utan smaken kommer f*** under läppen, vill man ha mer smak så är det bara att ta ner det i truten en stund. Tuggar man längre stunder så blir det duktigt nikotinstarkt.

Lättare än snus.

Walle Åkerblad, 7 oktober 2015

Hur G*** som helst.

Visa fler omdömen