Offroad Lakrits Lössnus

Offroad Lakrits Lössnus

Offroad Lakrits Lös har en tydlig smak av lakrits i kombination med tobakssmak. Ett lössnus med varaktig karaktär och undertoner av anis.

Ny text på dosan: Offroad Liq+
  • 1 dosa 40,00 kr
  • 10-pack (29,90 kr/st) 299,00 kr
  • 30-pack (29,63 kr/st) 889,00 kr
299,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(81) recensioner
Kundrecensioner för Offroad Lakrits Lössnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Den är värd att testa!

Robin Smé, 22 oktober 2019

Jag vill nog hävda att jag är ganska så opartisk i min bedömning då jag varken gillar eller ogillar lakrits som smak. Tidigare så har jag negativa erfarenheter med andra lakritssnus då jag tycker att de är ganska onaturliga i sin smak. Jag testade snuset med ett öppet sinne och jag blev positivt överraskad. Jag tycker att snuset påminner mycket om lakritspipan skippers pipe. En väldigt tydlig sötlakrits-smak finns och inte alls den där konstiga kemikaliska smaken som man lätt kan få med andra lakritssnus. Lakritssmaken tar dock inte över så att det blir sötsliskigt, man känner en tydlig tobakssmak i bakgrunden. Det enda negativa är kornigheten. Det står att det ska vara medel, t.ex som General lös. Jag upplever inte att detta snus har samma kornighet som General lös utan jag skulle nog vilja påstå att snuset är mer finkornig som Röda Lacket. Eller så är det fuktigheten som får snuset att verka mera finkornigt. Om V2 Tobacco skulle göra detta snus grovkornigt som t.ex Grovsnus då tror jag att det här snuset kan bli en riktig storsäljare på marknaden, för smaken är det absolut inget fel på. Produkten har blivit mitt nya standardsnus som jag snusar dagligen. I betyg så får snuset en stark fyra. Det som drar ner hela upplevelsen är som sagt att snuset smetas ut under hela överläppen efter 30-45 minuter. Med ett mer grovkornigt snus så skulle prillan ha suttit bättre under läppen och man hade dessutom ha kunnat haft den inne mycket längre, mellan 1-2 timmar istället. Gör man snuset grovkornigt så är det fem stjärnor och en framtida bestseller utan minsta tvekan. Dock bör man ändra dosans utseende enligt mig då man lätt kan blanda ihop denna dosa med Offroad Blue.

Lakrits

Nej tack, 8 mars 2018

Smakar diskmedel, nån kemikalie jag inte kommer överens med. Kan ej rek denna.

För blöt

Storsnusaren, 29 september 2017

Alltså den är för blöt, rinner hela tiden, visst det smakar lite lakrits när det rinner men jag vill ha en snus inne tills den rinner, inte att den typ rinner innan jag ens stoppat in den, visst den är enormt lättbakad, tom bättre än röda lacket i lätthet att baka, men nej inget för mig, ångrar mig att jag köpte en hel stock.

snabb leverans.

Offroad lös laktris, 19 september 2017

love it

Bra smak

Offroad lakrits, 16 juli 2017

Jätte bra lakrits smak

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!