Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Nordic Snus (JTI)


Nordic Snus (JTI)


Nordic Snus, tidigare JTI, har sedan 2002 varit en stark utmanade på den svenska snusmarknaden. Nordic Snus fokus har alltid legat på att hålla den svenska snustraditionen vid liv men också att utveckla den. Detta genom innovativa idéer, nya snusmärken och uppfinningar.

I snusfabriken i Vårgårda skapades 1999 det internationella snusmärket LD. Snuset slog hårt och bidrog rejält till att göra lågprissegmentet inom snus så pass stort som det är idag.


Varumärken

 

Nordic Spirit är tillbaka i Sverige! Varumärket var ett ledande varumärke inom tobaksfritt snus, innan de slutade säljas på svenska marknaden 2022. Under de senaste åren har nya, förbättrade produkter utvecklats i nära samarbete med oss, och nu är de tillbaka med nya smaker och uppdaterad dosdesign. Klicka här för att se utbudet från Nordic Spirit. 


 

LD är ett svenskt snusvarumärke som grundades 2001 av Gallagher snus. Sedan 2007 tillverkas LD snus av Nordic Snus AB i fabriken Vårgårda Kvarn som varit i bruk sedan 1871. LD finns tillgängligt i formaten LD original portion och LD vit portion, i varierande styrkor och smaker, vilket gör det möjligt för användare att välja en produkt som passar deras preferenser. Klicka här för att upptäcka deras utbud av produkter.


 

Upptäck Vårgårda, ett snusvarumärke som tar inspiration från den svenska naturen. Vårgårda Snus lanserades i Sverige 2023 och den gamla kvarnen för ris och havregryn där Vårgårda snus tillverkas, är ortens äldsta industri som ännu är i bruk, med en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1400-talet. Läs mer om vårgårda här.