Icetool (Medium) - Flera Färger

Icetool (Medium) - Flera Färger

Icetool (Medium) är ett portioneringsverktyg för lössnus som rymmer 4 ml. En Icetool gör att du bakar ditt snus snabbt med knivskarp precision!
360,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Icetool (Medium) - Flera Färger

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Värt

Peter, 28 april 2018

Bästa investeringen. Har nyttjat den dagligen i ca 5 år. Med tanke på hur länge jag haft den så var det värt priset. Den ser lite sliten ut och färgen har mattats av men den fungerar utmärkt än idag. Gör ren den och olja in o-ringen då och då så håller den en evighet.

Toppen!

Akrabakul, 18 april 2015

En ny demension på lössnusandet! Gedigen, hygienisk och sannolikt omöjlig att slita ut. Bra med utbytes-o-ringar som tillbehör.

Total besvikelse

nicklas, 19 maj 2013

Tunga,klumpiga och med stort glapp... Totalt värdelösa,håll er borta från dessa!!(slängt min) Rekommenderar däremot icetools snusdosor i rostfritt dom är super bra!!

Perfekt men aningen dyr

Sirpa, 4 maj 2013

Har flörtat till mig sprutor från sjukvården i alla år.. prismaster har jag inte gillat. Denna är helt perfekt är supernöjd.. dock är jag lite besviken på det höga priset!

Mycket nöjd med min IceTool

Mikael Detlofsson, 9 december 2009

Fantastiskt nöjd med denna! Har använt mig av prismaster på jobbet länge för att slippa metallspån och olja i prillorna men prismastrarna har verkligen inte lång livslängd. IceTool är ett mycket \lyxigare\" alternativ som antagligen håller för evigt? har svårt att se hur den skulle kunna gå sönder iaf. Rekomenderar både denna och Snusbolaget.se varmt!!!!"

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!