Icetool (Medium) - Flera Färger

Icetool (Medium) - Flera Färger

Icetool (Medium) är ett portioneringsverktyg för lössnus som rymmer 4 ml. En Icetool gör att du bakar ditt snus snabbt med knivskarp precision!
360,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för Icetool (Medium) - Flera Färger

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Värt

Peter, 28 april 2018

Bästa investeringen. Har nyttjat den dagligen i ca 5 år. Med tanke på hur länge jag haft den så var det värt priset. Den ser lite sliten ut och färgen har mattats av men den fungerar utmärkt än idag. Gör ren den och olja in o-ringen då och då så håller den en evighet.

Dyr

Pipps, 30 november 2015

Inte värd 360 kr. Köp hellre en prismaster

Toppen!

Akrabakul, 18 april 2015

En ny demension på lössnusandet! Gedigen, hygienisk och sannolikt omöjlig att slita ut. Bra med utbytes-o-ringar som tillbehör.

Super bra

Mats W, 7 februari 2015

Har äntligen slängt min söliga p*** master . Med Icetoll snusar jag fet nu.super nöjd och ett bra p*** blir det .

Total besvikelse

nicklas, 19 maj 2013

Tunga,klumpiga och med stort glapp... Totalt värdelösa,håll er borta från dessa!!(slängt min) Rekommenderar däremot icetools snusdosor i rostfritt dom är super bra!!

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!