Icetool (Small) - Flera Färger

Icetool (Small) - Flera Färger

Icetool (Small) är den minsta av Icetools portioneringsverktyg för lössnus som rymmer 3 ml. Om du är trött på att baka med fingrarna är Icetool något för dig!

Icetool (Small) Blå-Grå har tyvärr utgått!
340,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Icetool (Small) - Flera Färger

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

snus sputan

niclas, 16 juli 2017

mann slipper bli så smutsig och det blir lbra prilor

Eftersom man tydligen inte får skriva positiva omdömen, så tolka nedan precis tvärtom:

Patan, 19 juli 2016

En "ful" liten sak med "dålig" precision av "usel" kvalitet. Detta gäller den i rostfritt stål.

Precisionsgjort verktyg med härlig kvalitetskänsla

Testare, 28 november 2014

I perioder har jag använt snusspruta sedan jag var 13 år gammal. Prismastern pajar, blir utsliten och apotekets 5 ml sprutor spricker i toppen av röret. Man kan alltid gå till apoteket och tigga till sig en ny. Tyvärr så har standarden på apoteken förändrats och alla 5 ml sprutor håller inte samma kvalité längre. Den här snussprutan i rostfritt har fin finish och går inte sönder om man tappar den i golvet. Möjligtvis blir finishen lite repad men då går den i värsta fall att polera upp. Det är en vacker pryl med härlig kvalitetskänsla som onödigt dyr och därför bara bör köpas av den som kommer fortsätta snusa lös. Den är precisionsgjord så att kolven sitter kvar i intryckt läge även om man vänder den upp och ned. När jag fick mina snussprutor blev jag först väldigt besviken. I början så löper kolven trögt och man får rengöra sprutorna väldigt ofta. Knepet är olja och inkörning av o-ringen. Inkörningen av o-ringen kan man hoppa över om man sätter den på en blyertspenna och slipar av den lite lätt med ett fint sandpapper. Efter rengöring med diskmedel doppa o-ringen i någon droppe rapsolja som är lukt och smakfri. Då löper den lätt och snuset smakar fortfarande snus. Jag tycker jag tar ganska stora snusa själv men vet att vissa lägger in 30% till 50% mer än mig. Från mina tidigare snussprutor vet jag att 3 ml är ungefär dubbelt så mycket som jag vill lägga in. Med andra ord är 3 ml mer än tillräckligt för dom flesta och bara en idiot väljer att köpa en större spruta. 3 ml har smidigt format och för den som vill ha tyngd och kvalitetskänsla så är den i rostfritt det naturliga valet. Vill man å andra sidan ha en smidig lätt variant till sommaren när man går i shorts så tar man en i aluminium. Man bör dock tänka på att den blir väldigt ful om man tappar den i gruset. Själv köpte jag både en i rostfritt och en blå aluminium till halva priset i en tobaksaffär. Dessutom köpte jag två dosor till lössnus av samma märke för 50 kr/styck. De här prylarna är på tok för dyra även om de är fina och har blivit hyllvärmare i många tobaksaffärer. Emellanåt så säljs de ut. Passa på att köpa då!

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!