Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Icetool

Varumärket Icetools tillhandahåller accessoarer till snus och nikotinportioner. Det finns bland annat verktyg för snusportionering och olika dosor tillgängliga i deras utbud.

Med Icetools accessoarer kan snusare av lössnus på ett enkelt sätt skapa en prilla som är lagom stor för att få plats under läppen.
Icetool (Small) - Flera Färger Icetool (Small) - Flera Färger Icetool (1) Läs mer Icetool (Small) är den minsta av Icetools portioneringsverktyg för lössnus som rymmer 3 ml. Om du är trött på att baka med fingrarna är Icetool något för dig!

Icetool (Small) Blå-Grå har tyvärr utgått!
  340,00 kr Köp
Just nu visas 1 av 1 produkter

Tillbehör för snusare från Icetool

  • Portioneringsverktyg för lössnus i olika storlekar
  • Dosor i olika material och med varierande utseende

Portioneringsverktyg från Icetool

Icetools har skapat ett verktyg för portionering som är avsett för brukare av lössnus. Produkten är tillverkad av aluminium och bakar ihop en prilla på 3 eller 4 ml. Verktyget finns i olika färger.


Dosor i flera färger och utseenden

Icetools har utvecklat dosor till nikotinportioner, lössnus och portionssnus i både rostfritt stål och aluminium. Det finns varianter i färger som svart, silver och champagne, men även i rött, grönt, blått och rosa.


Icetools accessoarer

Varumärket Icetools är finskt och grundades 2003. Från början tillhandahöll de enbart deras snusportioneringsverktyg, men utökade sedan utbudet till att även omfatta dosor för alla typer av snus. Dosorna är tillverkade av metall istället för plast vilket ger dem en lång hållbarhet.