Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
VOLT Sparks Cosmic Dust Slim All White Portion
VOLT Sparks Cosmic Dust Slim All White Portion
VOLT Sparks Cosmic Dust Slim All White Portion
VOLT Sparks Cosmic Dust Slim All White Portion
VOLT Sparks Cosmic Dust Slim All White Portion

VOLT Sparks Cosmic Dust Slim

VOLT Sparks Cosmic Dust är en limited edition med smak av banan och toner av päron, hallon samt svarta vinbär. En slim nikotinpåse med normalstark nikotinhalt.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 5-pack (40,00 kr/st) 199,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
  • 30-pack (36,50 kr/st) 1.094,90 kr
379,90 kr

Snabb leverans Fria fraktalternativ från 199 kr Färska produkter

productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(4) recensioner
Kundrecensioner för VOLT Sparks Cosmic Dust Slim

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Gött

Snuserskan, 6 augusti 2022

God smak och ett fint "tinglande" men efter en stund för söta och rinniga.

Banangodis

Jojje E, 1 augusti 2022

Doftar väldigt tydligt av banangodis och inget annat när den är nyöppnad. Tonerna av päron kommer också fram senare. Prillorna är helt OK och vita. Precis som denna beskrivs är det banan som är huvudsmaken, päron kommer också fram till viss del. Detta är lite som godis och kan vara kul att ta på fest eller när man gör något annat kul. Att använda till vardags blir nog för mycket.

Bra!

H, 30 juli 2022

Smaken påminner mycket om Banana skids!

Brukar inte gilla volt men denna va bra!

Christian, 29 juli 2022

Normalt sätt brukar jag enbart testa volt för att se ifall dom lyckats någon gång. Mestadels av gångerna så är det väldigt dåligt snus. Men denna gången till min förvåning har dom f*n lyckats! Detta va riktigt bra portion med bra fuktighetsnivå. Den doftar helt fantastiskt gott, och även min fru som ogillar dofterna i mestafall tyckte även det! Smaken är väldigt unik, men oj va trevlig smak dom har lyckats hitta här med denna komination! Anledningen till att det bara får en 4/5 är för att den sätter inte full pott för mig. Tycker att smaken kunde varit lite bättre speciellt när den rinner. Men annars är detta ett absolut måste testa och kan rekommenderas starkt!

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!