Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
Sommarvibbar med Summer Beat

Lyft - Sommarvibbar med Summer Beat

Förra sommarens LYFT Strawberry Bloom sålde slut väldigt snabbt. Om samma sak kommer att hända med sommarens Limited Edition är för tidigt att säga. Men när det kommer till överraskningsmomentet har LYFT spänt bågen hårt även denna gång. I år heter den tillfälliga nyheten LYFT Summer Beat och har en smak av apelsinblomma. Men det är inte allt: LYFT lanserar också sin första smarta dosa.


Snusjournalen tog en pratstund med Teamet bakom produkten hos tillverkaren BAT. Inspirationen till Summer Beat tedde sig rätt naturlig för den här tiden på året, berättar dom:

– Smaken till LYFT Summer Beat är framförallt inspirerad av sommaren. Vi visste att smaken skulle vara en variant av citrustoner, men efter ett varv till gjorde vi smaken ännu mer uppfriskande, söt, luftig och lätt – inspirerad av apelsinblomman. Vi börjar med att utforska de olika smakerna som anknyter till vår inspiration och utvärderar och omprövar tills smaken är perfekt.

Överraskning ingår
Den begränsade upplagan kommer även med en del överraskningar i form av interaktivitet.

– Sommarens smak säljs i begränsad upplaga och är LYFT:s första smarta dosa. Vi har installerat ett NFC-chip i locket på dosan. Om kunden lägger sin smartphone på dosans lock så får kunden tillgång till LYFT:s värld med spännande innehåll och upplevelser. Precis som med våra tidigare limited editions kommer dosan med ett flexlid och den här gången är förpackningen inspirerad av sommaren och solen och går därför i färgerna mörkblått och orange, med en touch av metall.

Om du skulle beskriva smaken för oss, vad dyker upp i huvudet då?

– LYFT Summer Beat har en frisk smak av apelsin, citrus och blommiga noter som ger sommarvibbar med en smak av lätt sötma.

Vilken typ av LYFT-användare kommer att uppskatta Summer Beat?

– LYFT-användare som letar efter en ny smakupplevelse i formen av en sommaröverraskning. Styrkan i denna variant är medelstark (två prickar, regular), vilket passar både användare som vill ha lägre styrka, men också för de som föredrar starkare varianter men som vill utforska nya smaker. Förutom NFC-aktivering och Tap the can-upplevelse ger vi en spännande sommar till de som letar efter överraskningar och upplevelser och gillar tekniska nyheter och lösningar!


De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.