Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00
Sök världens bästa jobb

Sök världens bästa jobb!

Astronaut, fotbollsproffs eller skådis? Näe, det här är det riktiga drömjobbet! Vad sägs om att bli Snusprovare på Snusbolaget och smaka sig igenom Sveriges största snussortiment? Sök jobbet här!

Snusprovare på Snusbolaget

Är du över 18 år och intresserad av att ta dig an ett unikt uppdrag som snusprovare på Snusbolaget?

Snusbolaget Norden AB (Snusbolaget.se) söker en smak, form och snusintresserad person över 18 år. Uppdraget är att i samarbete med kundservice och marknadsavdelningen testa, jämföra och kategorisera samtliga 400 snussorter i Snusbolagets sortiment. I rollen får du möjlighet att testa snus samt se insidan av Sveriges största snusbutik. Visstidsanställning i 3 dagar. Urvalet sker löpande.

Om Snusbolaget Norden AB
I Snusbolaget Norden ABs onlinebutik Snusbolaget.se samlas snus-producenter på samma villkor. Sortimentet omfattar drygt 400 sorters snus samt nikotinfritt snus, tobaksfritt nikotin och sluta röka-produkter i alla prisklasser. Både sådant du hittar i fysisk butik, men även sorter och snustyper du aldrig visste fanns.

I sortimentet av portionssnus, portionssnus white, lössnus och all white finns produkter från:

  • Swedish Match
  • Nordic Snus
  • Fiedler & Lundgren
  • Skruf Snus
  • Gotlandssnus
  • AG Snus
  • V2 Tobacco m.fl.

I onlinebutiken erbjuds leveransalternativ så som fri frakt, expressfrakt, hemleverans samt prenumeration. Sveriges största sortiment och snabb leverans till onlinepris.

Snusbolaget startades 2009 och har sedan start haft över 130 000 kunder i Sverige.

Snusbolaget söker nya medarbetare som vill vara med på denna expansiva resa. Idag sitter vi i nya lokaler i centrala Stockholm med en skön startupkultur som andas entreprenörskap och framåtanda.

Om Tjänsten
Snusbolaget har identifierat behovet av att testa och kategorisera samtliga produkter i sortimentet. Du kommer ingå i ett litet och fokuserat projektteam tillsammans med representanter från kundservice och marknad. Vi söker dig som har ett stort intresse för smak, form och snus. Ett plus om du har bra ordningssinne.

Ansökan
Ansök via e-postadressen jobb @ snusbolaget.se
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten vid rätt sökandeDe kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.