Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
Snusbolaget till Västerås öl- och destillatmässa

Snusbolaget.se on tour - Västerås nästa

Den första mässan på Snusbolagets tour är avklarad. Nu vänder Snusbolaget blicken mot nästa stopp. Västerås öl- och destillatmässa arrangeras 27-28 oktober i Aros Congress Center.

Västerås öl- och destillatmässa

Snusbolaget blickar nu mot horisonten och nästa destination på touren, Västerås 27-28 oktober i Aros Congress Center. Där samlas Snusbolaget tillsammans med ett stort antal utställare från mikrobryggerier, bryggerier, whisky-, rom- och gindestillerier, sprit- och ölimportörer, bryggmästare och delikatessföretag.

Snusbolaget kommer precis som på mässan i Stockholm erbjuda onlinepriser, och enligt samma princip får Snusjournalen-läsare en överraskning om de hälsar på i montern.

Vill du veta mer om Snusbolagets tour och exakt vilka mässor de besöker kan du klicka här! 

Snusbolaget till Västerås öl- och destillatmässa

Stockholm Beer & Whisky Festival

36 000 besökare från hela vårt avlånga land besökte Stockholm Beer & Whisky Festival i September, det första stoppet på Snusbolagets tour. I Snusbolagets monter såldes över 1000 snusdosor och många gjorde även beställningar online till snusbolaget-priser.

Det var väldigt många kunder som inte visste att det gick att köpa snus online. Men vi har nu gjort besökarnas vardag lite billigare, då de brukade handla snus i butiker som ligger högre i pris, säger Agnes Granström, monteransvarig. 

Men vilka var egentligen toppsäljarna på mässan i Stockholm? Här är de 15 snussorterna som sålde bäst:

 1. Crafted Snus Whisky Original
 2. Hope & Glory Portion
 3. Göteborgs Rapé White
 4. Lundgrens Skåne Vit
 5. Crafted Snus Whisky White
 6. General White Portion
 7. General Mackmyra Portion
 8. General Portion
 9. Jakobssons Strong Melon
 10. Lundgrens Skåne Slim
 11. Thunder X White Dry
 12. Granit Blue Portion
 13. Ettan Lös
 14. Jakobsson Special Salmiak
 15. General Lös

Listan innehåller några gamla rävar, men också några mindre kända sorter. I topp hittar vi många sorter med lite annorlunda smaker, som whisky, IPA, melon, salmiak och enbär. Inte så konstigt egentligen, folk brukar ju vilja testa nya grejer på mässor.

Självklart vill folk ta seden dit de kommer och testa whisky- och öl-snus, men att folk skulle ha ett så öppet sinne för att testa andra nya smaker var väldigt roligt att se. Många av snussorterna är svåra att få tag på i vanliga butiker och det vinner Snusbolaget väldigt mycket på, säger Conny Andersson, Snusbolagets snusexpert. 

Vilken mässa är du själv sugen på att besöka? Eller hälsar du på Snusbolaget redan i Västerås på öl- och destillatmässan? Se alla mässor som Snubolaget besöker här!De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.