Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
Skruf ZoneX – nyhet med passform

Skruf ZoneX – nyhet med passform

Att fylla en lucka på den numera välfyllda marknaden nikotinportioner är en grannlaga uppgift. Men Skruf Snus anser sig ha lyckats i och med lanseringen av nya ZoneX.


Skruf Snus har jobbat med produktutvecklingen av ZoneX under ett antal år. Arbetet har skett med utgångspunkt i vad konsumenterna eftersöker, berättar Camilla Lockwed, marknadschef på Skruf Snus, för Snusjournalen: 

– Målet för oss har varit att kunna erbjuda en riktigt vit nikotinportion kombinerat med en intensiv smak och en passande ”nikotinrelease”. Passformen har självfallet också varit en viktig beståndsdel. 

Eftersom det i dag finns en hel uppsjö av nikotinportioner att välja på har det viktigaste varit att förstå vad konsumenterna saknar. 

– Vi har därför under hela processen med ZoneX arbetat med blindtester där konsumenterna har fått jämföra våra produkter med övriga produkter på marknaden för att säkerställa rätt kvalité, säger Camilla Lockwed. Därefter börjar det spännande arbetet med att få fram en tilltalande design som ska kännas modern och exklusiv. Det ska helt enkelt vara en design som du med stolthet lägger upp på bordet. 

Vad är det som gör den här nyheten speciell?

– ZoneX är unik i sina ingredienser, då vi har valt att jobba med en annan typ av växtfiber gentemot vad våra konkurrenter har idag. Vi anser att detta förhöjer känslan av en kvalitativ produkt. 

– Vi vill att ZoneX portionerna ska upplevas som vita, mjuka, fyllda och smakrika samt som håller under en längre tid, vilket vi tycker att vi har lyckats med. Återkopplingen vi har fått än så länge styrker även vår känsla kring detta. 

Camilla Lockwed guidar oss genom de olika varianterna av ZoneX: 

ZoneX Cold Blast kommer att lanseras i två styrkor, en stark och en extra stark

– Båda produkterna kommer att ha en intensiv smak av mentol, mint och pepparmint. 

ZoneX Berry Fresh har inslag av svarta bär och mint för den som uppskattar en lite ”lättare” smak som kan användas när som helst. 

– Berry Fresh kommer att lanseras i en medium styrka för att på så sätt vara en produkt för alla. 

ZoneX Mint Breeze har en lite sötare smak av mint uppblandad med mynta. 

– Mint Breeze kommer även den i en medium styrka vilket passar den mjuka smaken som produkten levererar under längre tid. 

Vilken typ av snusare kommer att gilla det här?

– Vi hoppas så klart på att alla som provar våra produkter kommer att vara mer än nöjda och till och med hitta sin nya favorit. Så klart är vår främsta målgrupp de som redan använder sig av vita nikotinportioner/ All White produkter idag, men vi hoppas även på att ”vanliga snusare” vågar sig på att testa ZoneX. 

ZoneX kommer att dyka upp i fler varianter i framtiden, lovar Camilla Lockwed. 

– Vi kommer framöver att fortsätta lansera både nya styrkor samt nya smaker under varumärket ZoneX, allt för att våra konsumenter ska hitta den perfekta matchen. 


De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.