Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
Snusjournalen testar Skruf Nyans

Snusjournalen testar Skruf Nyans

I dagarna släpper Skruf ett helt nytt snusmärke med smak av naturen – olikt allt vi tidigare har sett från snustillverkaren. Låt oss presentera Havsbris, Jordskott och Solglimt!

Skruf Nyans är ekologiskt, vitt portionssnus med inspiration från naturen. De tre nya smakerna har alla en touch av växter som går att hitta ute i det fria.

  • Havsbris - med inslag av friska örter
  • Solglimt - med inslag av syrlig citrus
  • Jordskott - med inslag av jordiga bär

Snuset är varken smaksatt eller smakfritt, det kan istället beskrivas som att snuset har en hint av smak.

Det är inte bara smakerna, eller tochen av smak, som är nytt – även dosorna har fått en helt ny design. Skruf kännetecknas av sina vita och grå dosor med någon enstaka färg. Formspråket för Skruf Nyans är något helt annat. Dosorna är svarta och etiketterna har dova färger och spräckligt mönster.

Snusbolaget testar de nya smakerna

Gustav, Calle och Patrik på Snusbolaget har testat de nya smakerna och åsikterna om vilken smak som är bäst respektive sämst går isär.

Havsbris - fräsch doft
Calle tycker att Havsbris doftar rent och fräscht men både han och Gustav tycker att den smakar för lite. Patrik däremot tycker att Havsbris smakar mer än Solglimt och att smaken räcker längre. Han upplever också Havsbris är mest likt traditionellt snus och att portionerna är lite mjukare. Calles och Gustavs samlade bedömning är att Havsbris smakar minst men doftar mest.
 

Solglimt - lite fruktigare
Patrik gillar att snuset inte droppar, han tycker också att det smakar lite mer fruktigt än andra Skruf-sorter. Calle gillar storleken och tycker att snuset är mjukt och gott men inte lika syrligt som han trodde. Gustav och Patrik känner av den syrliga, lite beska smaken och tycker Solglimt smakar grapefrukt.
 

Jordskott - god sötma
Gustav gillar sötman i Jordskott, som han tycker kommer som en virvelvind. Jordskott går också hem hos Patrik, han tycker den doftar väldigt gott och att smaken är påtagligt. Snuset smakar mycket bär, “lingon, hallon, alla de där goda bären”, för att vara Skruf. Calle sammanfattar Jordskott som ett snus med söt smak och bra prilla.
 

Gustavs topplista:
1. Jordskott
2. Solglimt
3. Havsbris

Calles topplista
1. Solglimt
2. Jordskott
3. Havsbris

Patriks topplista:
1. Jordskott
2. Havsbris
3. Solglimt
 

Gustav sammanfattar Skruf Nyans med:
- Jag gillar det här, Skruf är bra på att göra Snus.

 De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.