Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
ONE-familjen får tillökning

ONE-familjen får tillökning

När ONE nylanseras är mycket sig likt och grunden i snusklassikerna General och Göteborgs Rapé finns kvar. Men tre är numera fem.


För snart tre år sedan tog Swedish Match fram tre helt nya produkter, som alla hade sin grund i dessa båda klassiker. Genom att kombinera smakerna i General och Göteborgs Rapé med den senaste tillverkningstekniken skapades ONE. ONE togs emot med öppna armar av svenska snusare och blev på kort tid bästsäljare hos Snusbolaget.

Samtliga ONE-smaker har genomgått ett ansiktslyft och försetts med den nya tobaksbasen, tunnare prillpapper, nya stora prillor och förbättrad nikotinleverans. Nylanseringen av ONE innebär också att sortimentet utökas med två helt nya smaker när tre blir fem.

Från och med nu består ONE-familjen av smakerna ONE BLÅ, ONE SVART, ONE VIT och nu också ONE GUL och ONE GRÖN.

Nya ONE GRÖN är inspirerad av Göteborgs Rapé och präglas av ljus och kryddig tobakskaraktär med inslag av mörka bär, rosmarin samt en hint av granskott.

Nya ONE GUL är inspirerad av General, med ljus och kryddig tobakskaraktär med smakinslag av yuzu, örter och apelsinblomma.

Nylanseringen är resultatet av att Swedish Match har vänt sig till snusarna. Från feedback från butiksbesökare till hemtester, enkäter, paneler och fokusgrupper. Vi på Snusjournalen är spända på att se hur resultatet tas emot!


De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.