Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00
Best Hemleverans – paket till dörren nästa dag

Best Hemleverans – paket till dörren nästa dag

Med Best Hemleverans får du ditt paket till dörren nästkommande dag. Perfekt för den som är supersugen och vill få sina produkter så snart det bara går!

Best Hemleverans är Snusbolagets senaste och smidigaste fraktalternativ någonsin. Best gör det faktiskt möjligt att beställa sina varor idag och få de levererade till dörren imorgon. 

Fraktsättet funkar för lite drygt 6,5 miljoner svenskar, eller runt 66% av Sveriges befolkning, och än så länge går det bara att klicka i Best om man bor i en medelstor svensk stad eller ett storstadsområde. Detta kommer dock troligtvis att ändras i framtiden.

Med Best behöver du heller inte bry dig om mängden snus du beställer hem till dig. Om det är ett gäng lådor göra-eget-snus eller bara några dosor vanligt snus spelar ingen roll.

När din utleverans är lastad får du som mottagare ett SMS med en länk där du kan följa leveransen. Om du klickar på länken kan du se var budbilen befinner sig och där står det även hur många stopp föraren har kvar innan han anländer vid din dörr.

Best Hemleverans – paket till dörren nästa dag


Bilden visar den nuvarande räckvidden (hösten 2017).

Jag själv testade hemleveransen med Best i måndags och så här såg hela beställningen ut för mig.

Måndag 2017-10-23

11:23 – Jag letar mig in på hemsidan för att beställa något jag inte snusar så ofta. Jag bestämmer mig för att beställa hem en stock Lundgrens Skåne Vit och en stock av Oden’s nya citronsnus.

11:33 – I kassan ser allt rätt ut, så jag skriver jag in min vanliga snusköparmejladress och postnumret till min lägenhet i Stockholm.

11:34 – Jag klickar fortsätt och sidan rör sig neråt mot fraktsätten. Jag kryssar snabbt i den lilla fyrkanten bredvid Best-loggan och väljer imorgon som leveransdatum. Jag är sugen! Min fyrasiffriga portkod skriver jag i fältet under och jag försöker samtidigt komma ihåg vilket datum föreningen skulle byta ut den. Var det nästa vecka eller den här veckan?

11:36 – Klarna fyller automagiskt i mina uppgifter och ”faktura inom 14 dagar” känns som ett bra alternativ just nu. Lönen har ju inte trillat in på kontot än.

Tisdag 2017-10-24

17:53 – Jag får ett sms av Best. Hemleveransen är på väg!

18:01 – Jag följer budets resa genom länken i sms:et. Bilen är en bit bort på kartan, men det står att det bara är 18 personer som ska få sin leverans innan mig.

18:29 – 13 personer kvar!

19:15 – Sju personer kvar!

20:04 – Det plingar på dörren. Budet har mitt paket i famnen och portkoden verkar inte ha blivit utbytt. Puh! Jag signerar på hans handdator och visar mitt leg. Han räcker över paketet och springer vidare.

20:05 – Jag öppnar paketet och knäcker en färsk dosa snus från Lundgrens.


Hemleveransen tog alltså 32 timmar och 28 minuter. Från Snusbolagets lager till min lägenhetsdörr.De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.