Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00
Nordic Spirit har utgått ur sortimentet – vad ska du nu snusa?

Nordic Spirit har utgått ur sortimentet – vad ska du nu snusa?

Fans av Nordic Spirits kritvita nikotinpåsar har säkert upptäckt att produkterna inte längre finns att få tag på någonstans. Det är inte bara Snusbolagets digitala hyllor som ekar tomma, utan Nordic Spirit har tråkigt nog helt försvunnit från marknaden på obestämd framtid.


Schyssta alternativ till Nordic Spirit

Det är såklart skittråkigt att inte längre kunna lägga favoritprillan under läppen och vi förstår din frustration. Men som plåster på såren har vi på Snusbolaget gjort en djupdykning bland våra nikotinpåsar för att gräva fram finfina alternativ till de olika Nordic Spirit-sorterna. Vi har tittat på vad Snusbolagets kunder ofta köpt tillsammans med Nordic Spirit för att göra våra rekommendationer så träffsäkra som möjligt - Allt för att göra det enkelt för dig att hitta din nya favorit!

Nordic Spirit Watermelon

Nordic Spirit har utgått ur sortimentet – vad ska du nu snusa?

Förstahandsvalet:

VID Watermelon
Frisk och söt melonsmak med uppiggande mintnoter. VID Watermelon låter dig uppleva smaken och känslan av en tropisk solsemester, även en regnmulen arbetsdag. Snabb nikotinleverans med en behaglig styrka kombinerat med den härliga smaken har gjort den till en favorit hos många.

"SÅ GOD, den är fruktig och man känner ej den saltiga eftersmaken som man ofta gör med snus, den är fantastisk" - Mimmi

Bubblaren:

Velo Ruby Berry
Ok, tekniskt sett inte en melonsmak, men vi tror ändå att melonälskaren kommer uppskatta den här söt syrliga bärexplosionen av somriga smaker.
Velo Ruby Berry har en söt smak av jordgubbar och andra röda bär, levererat i en slimmad helvit portionspåse med normal nikotinstyrka.

"Smakerna gifter sig vackert i munnen, en otrolig sommarsnus!" - Generalen

Nordic Spirit Smooth Mint Strong

Nordic Spirit har utgått ur sortimentet – vad ska du nu snusa?

Förstahandsvalet:

ZYN Cool Mint Mini Dry
En mintpåse med extra allt i ett miniformat – liten men tuff kan man säga. Intensiv smak av isande mentol med toner av pepparmint kombinerat med en stark nikotinstyrka gör den här till ett lysande alternativ för den inbitna mintsnusaren.

"Finns ingen bättre. Växlar mellan svag och stark ZYN. Diskret, god och mintig smak. Som den låter, Cool mint😉" - 100%rökfri

Bubblaren:

VELO Ice Cool Mint Strong - gamla namnet på Velo Crispy Peppermint Slim
VELO Ice Cool Mint Strong är vita, smakrika nikotinportioner med frisk och kylande smak av mint, pepparmint och inslag av sötma och örtighet. Styrkan i smak och nikotinhalt ger en intensiv och uppiggande nikotinupplevelse.

"har provat många sorter men lyft(velo) är bäst" - Nöjd kund

Nordic Spirit Spearmint Intense

Nordic Spirit har utgått ur sortimentet – vad ska du nu snusa?

Förstahandsvalet:

VELO Mint Slim
Fyllig sötma från spearmint kombinerat med den kylande friskheten av mentol ger den här portionen det lilla extra!

"Bra smak, som håller länge och bra nikotinstyrka" - Erik

Bubblaren:

ZYN Spearmint Slim Strong
Fyllig och söt smak av spearmint kombinerat med frisk pepparmint och mentol i en slimmad nikotinpåse med hög nikotinhalt.

"Jag slutade röka för snart två år sedan och jag har provat mig fram med olika märken och smaker men denna är alltid den jag kommer tillbaka till. Stor favorit med lagom styrka, god smak och smaken håller i sig längre än vad jag tycker att andra gör.” - Thilda

Nordic Spirit Berry Citrus Slim

Nordic Spirit har utgått ur sortimentet – vad ska du nu snusa?

Förstahandsvalet:

XQS Tropical Strong
Starka nikotinpåsar från XQS med en smak som tar dig till tropikerna. Frisk och fruktig smak av solmogen mango, passionsfrukt och ananas.

” Inte för söt och inte kemisk smak som alla andra tropiska vita snus. Smaken håller väldigt länge och det tar flera timmar innan snusen blir slibbig.” - Inte Edy

Bubblaren:

Helwit Blueberry
Ta dig ut på en skogspromenad med Helwit Blueberry under läppen! Söt och frisk smak av blåbär i en normalstark slimmad nikotinpåse.

” Jag hade snusat rape lingon i evigheter, sedan fick jag prova blueberry av en kollega. Jag var helt såld! Sedan dess är det blueberry som gäller. Smaken håller för evigt och är väldigt god. Provat annan all-White snus tidigare men inte gillat, allt ändrades med Helwit Blueberry! Smaken är god och tar aldrig slut!” - Janne

Nordic Spirit Elderflower Strong 

Nordic Spirit har utgått ur sortimentet – vad ska du nu snusa?

Förstahandsvalet:

VELO Elderflower Spritz
Somrig fläderblom med en syrlig underton av lime i en slimmad, men stark nikotinpåse.

” Gillade denna ganska mycket, velo levererar ständigt nuförtiden!” - Kalle Häggström

Bubblaren:

KLINT Mini Blåklint
Inte fläder, men likväl en typiskt svensk blommig sommarsmak! KLINT Mini Blåklint har hämtat inspiration från den svenska skogen och de bär och blommor som finns där. Smaker som skogsbär, blåbär och viol ger en harmonisk och långvarig smakupplevelse.

” Testade första gången idag och jag måste säga wooow. Rekommenderas starkt. Väldigt generöst med 30 portioner också per dosa.” - Jesper

Nordic Spirit Mocha Slim

Nordic Spirit har utgått ur sortimentet – vad ska du nu snusa?

Förstahandsvalet:

Helwit Mocha
Helwit Mocha kombinerar den aromatiska smaken av nyrostat mockakaffe med sötma från karamell och choklad. En perfekt prilla till så väl morgonkaffet som efter lunch eller middag.

” Smaken är perfekt för mig som dricker kaffe under hela dagen. Kan ha en portion under läppen och dricka mitt kaffe samtidigt utan att dom slår ifrån varandra. Kan nästan säga att kaffet blir godare. Väldigt trevlig mocha smak och sköna påsar. Är ett stort fan av Helwit över lag. 10/10.” - Jon

Bubblaren:

ZYN Espressino Mini
En dry miniportion med mörk karaktär och tydliga inslag av kaffe, kakao, nougat och vanilj. Perfekt till fikat!

” Väldigt god, mild kaffesmak. Perfekt att ta i stället för någon sötsak. Lagom storlek på påsarna. Min absoluta favorit.” - Janette

Nordic Spirit Elderflower Mini

Nordic Spirit har utgått ur sortimentet – vad ska du nu snusa?

Förstahandsvalet:

ZYN Citrus Mini
En somrig och pigg smak av citrus med inslag av apelsin och citrongräs. De små, kritvita portionerna har ett torrt ytskikt och börjar snabbt leverera smak och nikotin så snart de blivit lite fuktiga.

” Enda nackdelen är att allt annat snus blivit väldigt trist. Köper bara detta numera.” - Elin

Bubblaren:

ZYN Bellini Mini
ZYN Dry Bellini Mini transporterar dig till en italiensk soldränkt medelhavsstrand med smaker av persika, frukt-te och gröna druvor i en diskret mini-portion.

”Smakar som persiko-iste helt enkelt! Fräsch men söt med liten syra, balanserad och mjuk smak. Min nya favorit!” - PK

Nordic Spirit Spearmint Intense Strong

Nordic Spirit har utgått ur sortimentet – vad ska du nu snusa?

Förstahandsvalet

ZYN Spearmint Slim Strong
En klassiker i ZYN-sortimentet med en söt, rund och fyllig smak av spearmint tillsammans med toner av frisk pepparmint och mentol. Den ger en stark och frisk nikotinupplevelse och en kylande känsla under läppen.

” Mycket god och fräsch smak, jag brukar varva ZYN Spearmint med ZYN Citrus för jag gillar båda lika mycket! Toppbetyg för båda smakerna blir det naturligtvis.” - SnusMumriken

Bubblaren:

Shiro #03 Tingling Mint Extra Strong
Shiro #03 Tingling Mint har en frostig och kryddig mintsmak med inslag av söt och aromatisk wintergreen (en smak vanlig i USA som påminner om tuggummit Jenka). Den kommer i ett slimmat format och har en extra stark nikotinhalt.

“Fick hem den idag. Den var helt underbar, bra skjuts med nikotin och riktigt god smak av mentol.” - Holy Diver

Så häng inte läpp, utan passa på att klicka hem ett par nya dosor som kan falla dig i smaken. Och berätta sen gärna för oss vad du tyckte i en recension!


De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.