Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
Nominera Snusbolaget till World No Tobacco Day 2021 awards!

Nominera Snusbolaget till World No Tobacco Day 2021 awards!

I samarbete med Snusbolaget vill vi på Snusjournalen uppmärksamma World No Tobacco Day, som årligen inträffar 31 maj, samt skillnaden mellan användning av cigaretter och orala nikotinprodukter som snus och nikotinportioner.


Mer än 8 miljoner människor dör varje år på grund av rökning. 7 miljoner av dessa dödsfall är resultatet av sitt bruk och cirka 1,2 miljoner är icke-rökare som utsätts för passiv rökning.

– Vi har ett ständigt växande antal kunder som köper våra produkter, säger Markus Lindblad, kommunikationschef på Snusbolaget. För många är det ett sätt att sluta röka med alla fördelarna det innebär, särskilt när det gäller hälsa och välbefinnande. Genom våra kunder får vi också värdefull information och insikter om hur man kan sluta röka på ett effektivt sätt. Vi ser tydligt att nikotinportioner är effektiva verktyg för att minska rökningen.

Vi på Snusjournalen ber dig därför att överväga att nominera Snusbolaget till World No Tobacco Day award 2021!

Vem som helst kan komma med en nominering: man kan nominera både individer och kollektiv, såsom organisationer eller statliga myndigheter.

Priset delas ut till nominerade som har lämnat "ett enastående bidrag till utvecklingen av politiken och åtgärderna" som anges i WHO:s konvention om tobaksbekämpning (FCTC) som ska vara "ett evidensbaserat fördrag som bekräftar alla människors rätt till högsta hälsostandard ”och har som mål att minska rökningen och de skador som orsakas av tobaksrökning”.

Du hittar mer information kring nomineringsförfarandet här:

World No Tobacco Day
Nomineringsformulär


De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.