Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17:00
Lundgrens Infusion - exklusiv lanserin

Lundgrens Infusion - Fiedler & Lundgren testlanserar på Snusbolaget

Läs mer om lanseringen av Lundgrens Infusion här!

Från och med måndagen den 31:a juli 2017 kommer Snusbolaget som enda återförsäljare att sälja världens enda snus smaksatt med ånga. Fiedler & Lundgren kommer i samarbete med Snusbolaget lansera Lundgrens Infusion med smak av Lavendel & Citrongräs.

Det är nu dags för ännu en testlansering på snusbolaget.se. Denna gång är det inga mindre än Fiedler & Lundgren med sin senaste innovation Lundgrens Infusion. F&L har med ny teknik gjort ett snus som är smaksatt med ånga, något som vi aldrig tidigare skådat i ett snus. Tekniken ska enligt F&L få en smak på snuset som håller längre. 

”Vi inhandlar speciellt utvalda botaniska växter och genom vår egenhändigt utvecklade teknik, ångar dessa för att få en smak på snuset som håller längre ” säger Johan Hansson, Head of Brands på Fiedler & Lundgren

Tobaksblandarna på F&L har smaksatt snuset med ånga av lavendel från Provence och thailändskt citrongräs. Lavendeln ska ge snuset en fyllighet och blommighet medan citrongräset ska bidra med en friskhet och de ska skapa en skärpa till aromen och smaken. Resultatet enligt F&L blir en djupare och mer fyllig smak som levererar en smakupplevelse som håller längre. Precis som med resten av Lundgrens-familjen innehåller Lundgrens infusion lokalt odlad tobak från Skåne.

Vi på Snusjournalen kommer följa utvecklingen av produkten noga. Vi tycker alltid det är kul med nya produkter speciellt där en ny teknik har använts för att skapa något vi inte testat förut. Håll utkik på Snusbolaget.se den 31 Juli för mer information om produkten!

Artikeln publicerades 2017-07-28De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.