Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
Laddat och förberett inför Black Week

Laddat och förberett inför Black Week

Black Week har under de senaste åren seglat upp som en av de allra viktigaste perioderna för e-handeln. Snusjournalen tittar närmare på hur Snusbolaget förbereder sig inför denna shoppingvecka.


Black Friday blev till Black Week när en av årets absolut största shoppingdagar växte till en av årets intensivaste perioder för e-handeln. På Snusbolaget förbereder man sig just nu för fullt inför anstormningen.  

På Snusbolagets lager kommer man att jobba samtliga sju dagar under Black Week.  

– Vi kommer även att köra treskift, alltså dygnet runt, från söndag till fredag, säger Jonas Kolehmainen, logistikchef hos Snusbolaget. Vi har fyllt upp vårt lager till rekordnivåer för att alla produkter skall finnas tillgängliga för våra kunder under de kommande veckorna. Vi har också tagit fram prognoser för volymer och förberett för extrahämtningar på lagret tillsammans med alla våra transportörer för att säkerställa en så hög kvalité som möjligt från dem.  

Även hos Snusbolagets kundservice förbereder man sig givetvis på en extra intensiv vecka. Liksom hos lagret har man tittat på väntade försäljningsvolymer. 

– Vi har under den senaste tiden rekryterat och utbildat fler kundservicemedarbetare och vi har även satsat mycket på vidareutbildning av befintlig personal, säger kundservicechefen Shima Rönnlund. Till detta har vi även förberett med extra personal som kan komma in med kort varsel och hjälpa till att besvara på kundfrågor, ifall det skulle brista i något led, till exempel vid överbelastning hos transportörer med påföljande längre ledtider för kunderna. 

– Väl värt att nämna är att en av årets största försäljningsveckor är på intågande, denna gång i kombination med en pågående pandemi, vilket gör att extra många förmodligen kommer vända sig till e-handeln för sina inköp under Black Week, fortsätter Shima Rönnlund. Om det blir någon dags försening för våra vänner i transportsektorn att leverera varorna håller vi på kundservice såklart tummarna för att kunderna har tålamod att vänta den tiden – även om vi själva vet hur det känns när man har lagt sin order hos Snusbolaget. Man vill ju ha sin beställning så snart det bara går! 

– Allt som allt så står vi laddade och förberedda för att som vanligt erbjuda ett stort sortiment med snabba och kundvänliga leveranser, säger Jonas Kolehmainen. Allt är planerat och förberett, nu väntar vi bara på beställningar att plocka och packa!

Eftersom det inte är tillåtet enligt lag att rabattera tobak gäller Snusbolagets Black Week-erbjudanden enbart tobaksfria nikotinprodukter.


De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.