Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17:00
Kurbits Snus - produktionspartner i Snus-VM 2021

Kurbits Snus - produktionspartner i Snus-VM 2021

Varje år anordnar Snusbolaget Snus-VM, där entusiaster runt om i världen tävlar om vem som kan göra det bästa snuset. Det snus som juryn korar till mästartiteln produceras sedan av tävlingens produktionspartner, och en limiterad utgåva av ”vinnarsnuset” säljs på Snusbolaget.se. Överskottet av försäljningen går till en välgörenhetsorganisation som världsmästarna själva väljer.

I år kan Snusbolaget och Snus-VM stolt presentera Kurbits Snus AB som tävlingens produktionspartner!

Snusbolagets kommunikationschef Markus Lindblad kommenterar: ”Kurbits är en perfekt partner för Snus-VM. De har sedan starten 2018 visat på ett stort kunnande, och har snabbt vunnit respekt i breda snuskretsar. Kvalitet i produkterna kombinerat med ett sammansvetsat team och starkt ansvarstagande inom miljö och hållbarhet gör att vi känner oss trygga med Kurbits som partner.”

Andreas Meijer är delägare i Kurbits Snus och har även accepterat en plats i juryn för Snus-VM: ”Vi är otroligt stolta över att vara produktionspartner till Snus-VM, och alla vi på Kurbits ser fram mot att få vara med i hela processen från att utse ett mästarsnus, att replikera dess unika aromer och sedan tillsammans med skaparen presentera det för en bredare marknad.”

Snus-VM pågår mellan den 1:a och 15:e oktober 2021 då deltagarna skickar in sina bidrag. På Snusets Dag den 24:e oktober presenterar juryn vinnarna i kategorierna lössnus, portionssnus och egenodlad tobak. Läs mer om Snus-VM här!De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.