Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
Jakten på det Perfekta Snuset hittade sin favorit

Jakten på det Perfekta Snuset hittade sin favorit

Efter en vecka hittade Bente, Toraa, Sara och Frida deras favorit inom All White-segmentet. Se vinnaren och läs deras motivering här!

Alla All White har recenserats

Under en vecka har tjejerna bakom instagramkontot @jaktenpadetperfektasnuset testat och recenserat All White i samarbete med Snusbolaget. Alla sorter från ZYN, Nordic Spirit och Skruf Super White testades och tillslut kom de fram till den de tyckte bäst om.

Klicka här för att se alla recensioner och läsa mer om testerna!

Vinnaren är...

Skruf Super White Fresh v.s. Skruf Super White Cassice
Vad tycker vi om dessa då? Jo, men dessa kan faktiskt vara bäst hittills! Skruf Super White Fresh ger en stark mintsmak och svir under läppen som det ska! Skruf Super White Cassice ger en fantastiskt god smak av svarta vinbär. Extra stort plus för ovanlig smak och att den inte är pepprad med massa sötningsmedel!
Vi tycker att de hade kunnat kicka igång det lite mer i styrka, men man kan ju inte få allt. Cassice tar hem denna fighten för en riktigt bra smak.

Vinnaren
Vi har efter en fantastisk vit resa kommit fram till vårt slutgiltiga resultat! Skruf Cassice är vår vinnare av all white snuset. Vi vill tacka våran underbara sponsor för denna härliga resa!

Motiveringen från oss på jakt-redaktionen är som följande: "Med sin smak och doft av svartvinbärsdricka och en nikotinhalt på 8 mg/g är denna inte bara lika stark som många andra snussorter, utan också nytänkande och uppfriskande med sin smak!" 


Vinnaren! Beställ din Skruf Super White Cassice här!

Andra reaktioner från testerna

ZYN Cool Mint hyllades för nikotinhalten och de innovativa dosorna. De gillade särskilt den starkare varianten.

ZYN Citrus hade en otroligt söt smak. Och den starkare uppskattades särskilt eftersom den kändes mindre söt och mer syrlig. Även de diskreta prillorna gick hem eftersom recensenterna jobbar på kontor och inte vill se ut som en "pelikan i käfta".

När det kommer till Nordic Spirit uppskattades Wildberry och Bergamott mest av de två varianterna. Även designen och storleken på prillorna gillades.


Har ni någon favorit inom All White-segmentet? Kommentera gärna nedanför!De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.