Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
Åreprillan – Nyhet från Gotlandssnus

Åreprillan – Nyhet från Gotlandssnus

Åreprillan är ett nytt samarbete mellan Gotlandssnus och snusintresserade entreprenörer från Åre. Läs mer om snuset och köp det här!

Den 27 mars 2018 släpps två varianter av det nya snusmärket Åreprillan på Snusbolaget. Smakerna är IPA, med toner av humle och älgört, och Original, med toner av granskott och björksav. Båda levereras i stora, starka originalportioner med en nikotinhalt på 14 mg/g. Här kan du läsa mer och beställa både Åreprillan Original och Åreprillan IPA.

Här nedanför berättar Lars Hansson och Mattias Gemborg mer om samarbetet och processen bakom Åreprillan.

Gotland och Jämtland har alltid haft en speciell relation

- När frågan ställdes från dessa snusintresserade entreprenörer i Åre om vi skulle göra något tillsammans kände vi direkt att det skulle bli en spännande utmaning. Gotland och Jämtland har alltid haft en speciell relation som turistmål med säsongsturism, naturupplevelser, restauranger och gastronomi i fokus, säger Lars Hansson, försäljningschef på Gotlandssnus. 

En av entreprenörerna i Åre berättar vidare om samarbetet: 

- Vi var några personer som ville ha ett eget snus från Åre och då kontaktade vi Gotlandssnus som är erkända i branschen för att vara smaksäkra, samt att de arbetar med premiumprodukter inom snus, säger Mattias Gemborg från Åre. Efter ett gediget arbete tillsammans hittade vi rätt smakkombinationer som vi kände att vi kunde applicera till Åre. Vi hade också en klar bild av att försäljningskanalerna skulle vara snusbutiker i Jämtland samt online via snusbolaget.se, avslutar Mattias som varit med och tagit fram Åreprillan. 

Åreprillan – Nyhet från Gotlandssnus

Åreprillan Original Portion & Åreprillan IPA Portion kan du köpa här!

Två helt nya smakupplevelser

Åreprillan kommer till en början att släppas i två olika smaker med inspiration från Åreskutan med omnejd.

- Det har varit ett intressant och stundvis utmanande arbete att få fram smaker med inspiration från Åreskutan och den jämtländska naturen. Jag tycker att slutprodukterna blev riktigt bra och vi är väldigt stolta över att kunna lansera två helt nya smakupplevelser under Åreprillan; Åreprillan Original med smak av granskott och björksav samt Åreprillan Ipa med smak av humle och älgört, avslutar Lars Hansson på Gotlandssnus. 

Åreprillan kommer enbart att säljas i Jämtlands län, samt på snusbolaget.se från och med den 27 mars. De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.