Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00
Åre Edition

Nordic Spirit i exklusiv ny design-Åre Edition

Nordic Spirit är det modernaste märket inom All white segmentet och nu till Alpina VM i februari släpps en Limited Editin dosa! Nyfiken på den nya designen? Snusjournalen berättar mer.

Nordic Spirits produktlinje är ett fräscht, kritvitt portionssnus gjort på naturliga växtfibrer istället för tobak med stabil nikotinnivå och långvarig smakupplevelse. Under februari släpps nu en begränsad upplaga om 18 000 dosor, med en annorlunda design än den vanliga Nordic Spirit-designen.

Unik design till Alpina VM

Till vardags tar Nordic Spirit inspiration från nordisk design och har unika trästrukturmönster på locket och på sidan av dosan. Men nu byter den temporärt utseende och trästrukturmönstret ersätts med en skidåkare som är i full färd att dundra igenom pudersnö, för att fira alpina VM i Åre som kickar igång 4 februari. Limited Edition-dosan kallas för Åre Edition och dosorna kommer exklusivt att säljas i 5-pack på Snusbolaget.se.

Med smak av mint, citrus och vilda bär

Smakerna i Nordic Spirit är utformade för att ge en långvarig smakupplevelse. Aromerna är som bäst när de är stadiga under en längre tid – men utan att vara för intensiva, då man lättare tröttnar på sådana smaker, enligt skaparna Nordic Snus.

Bergamot Wildberry – en finstämd sötsyrlig avjämning mellan citrus och inslag av vilda bär för en touch av sötma. 
Mint - en uppfriskande smaksensation med lagom avvägd mängd frisk mentol, tillsammans med pepparmint som ger en perfekt balanserad mintsmak.


Se till att passa på och klicka hem den exklusiva dosan, gäller så långt lagret räcker! De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.