Snussats Prillan STARK 1KG
Prillan

Snussats Prillan STARK 1KG

Gör ditt eget snus med Snussats Prillan STARK 1 KG. Smaksätt det precis som du önskar med våra snuskryddor! Ger ca 60 dosor starkt lössnus.
OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.
235 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(118) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Prillan STARK 1KG

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

b***** än det höga militär namnet!

ulf enqvist, 23 december 2016

när du lärt dig! blir det g***** än det militära namnet! sen att betala 15% av p***** känns b** och ett sätt att kännas v*** att lära sig detta M***** b** och p*******! tycker inte lika mycket om originalet när jag har gjort eget!.

G***

Torestorp, 15 september 2016

Kanon👍🏻

En ständigt återkommande f******

Jerka, 28 maj 2016

Riktigt b** och starkt snus

U******

Nicke, 24 maj 2016

Det blir ännu b***** efter minst tre veckor i kylen. Har också använt två småflaskor extrakt. Efter det blandar jag det med vanlig General (50/50) och får till det b**** jag snusat sen jag började för 35 år sen.

b** snus

Ralf, 17 maj 2016

LIte för grovt för min smak men det verkar tyvärr som om innehållet varierar, den jag köpte sist var ännu grövre än vad det brukar vara eller inte grövre utan trådigare. För folk i Helsingborgsregionen kan jag meddela att Bergåse färg på Landskronavägen kan vara v*** ett besök om man vill ha soda och glycerin.

Visa fler omdömen