Snussats Prillan STARK 1KG
Snussats Prillan STARK 1KG
Snussats Prillan STARK 1KG
Snussats Prillan STARK 1KG (guide/manual)
Snussats Prillan STARK 1KG (guide/manual)

Snussats Prillan STARK 1KG

Gör ditt eget snus med Snussats Prillan STARK 1 KG. Smaksätt det precis som du önskar med våra snuskryddor! Ger ca 60 dosor starkt lössnus.
OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.
  • 1 st 499,00 kr
  • 2-pack (496,50 kr/st) 993,00 kr
  • 3-pack (488,00 kr/st) 1.464,00 kr
  • 4-pack (469,75 kr/st) 1.879,00 kr
499,00 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Snusarom Coobra Saltlakrits +35,00 kr
Snusarom Coobra Rökarom +35,00 kr
Snusarom Coobra Bergamotte +35,00 kr
Snusarom Coobra Whiskyarom +35,00 kr
Produkt:499,00 kr
Tillval:
Totalt:
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(124) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Prillan STARK 1KG

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bra drag

Johan, 1 januari 2021

Ett av det godaste snuset jag provat och det blir bra sting i det Kan bara rekommenderar detta 👍👍👍👍❤️

Mums för gommen!

Anders, 20 september 2020

En riktigt härlig tobakssmak samt lite tryck i nikotinet. Sista satsen riktigt lyckad. Varje besökare som provar är helt enig med mig.

Bra välsmakande snus, men missvisande info

Patrik, 11 oktober 2019

Smaken är en 5:a, men att de tagit bort tillsatserna i "satsen" är en 1:a, så genomsnittet blir således en 3:a. Har kört den här satsen många gånger förr och beställde den nyligen för att komma igång med egentillverkningen igen. Till mitt förtret, när jag hade satt på ugnen, gjort lite förberedelser osv, fanns det inga tillsatser, utan enbart tobaksspillet. Så det var bara att plocka ihop allt igen. Hur kan det heta "snussats" om det bara är 1 ingrediens med? Tycker det är lite missvisande. Det borde heta enbart "Råtobaksspill, 1 KG", exempelvis. När det står "Snussats Prillan STARK 1 KG ger dig cirka 60 dosor starkt lössnus i färdig form efter att det tillretts i ugnen" är det ytterligare en missvisning när tillverkaren har tagit bort resterande tillsatser (de natriumbaserade sådana och fuktmedlet), som behövs för att få ihop 60 dosor snus i FÄRDIG FORM. Nåja, ett lyxproblem, men lite irriterande ändå.

bra val

scrutten, 26 februari 2018

kört denna och sverigeprillan nu i 4 år... har ilband känts lite grov cut... sista batchen va dock perfekt.

Formidabel och cullinarisk

SnusMagge, 3 april 2017

Det är en snussats som får gommen att frihjula. Den är som en sommar morgon. Denna sats är bra för oss som vill leva med en utmaning. Kom-ihåg att blanda in dirverse kem som salt, målarsoda och glycerol. Någon form av culinarisk arom behövs varför inte lite whiskey eller karske köra det vågat med en liten skvätt nybryggt kaffe. Lagra denna gärna i 2-4 veckor så att det aromatiska aromerna möter varandra och skapar en explosions artat smakbomb i din gom.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!