Snussats Prillan STARK 1KG
Prillan

Snussats Prillan STARK 1KG

Gör ditt eget snus med Snussats Prillan STARK 1 KG. Smaksätt det precis som du önskar med våra snuskryddor! Ger ca 60 dosor starkt lössnus.
OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.
245 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(120) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Prillan STARK 1KG

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Formidabel och cullinarisk

SnusMagge, 3 april 2017

Det är en snussats som får gommen att frihjula. Den är som en sommar morgon. Denna sats är b** för oss som vill leva med en utmaning. Kom-ihåg att blanda in dirverse kem som salt, målarsoda och glycerol. Någon form av culinarisk arom behövs varför inte lite whiskey eller karske köra det vågat med en liten skvätt nybryggt kaffe. Lagra denna gärna i 2-4 veckor så att det aromatiska aromerna möter varandra och skapar en explosions artat smakbomb i din gom.

g**** g*** snus

Dr Freud, 24 januari 2017

Kör i en dec extra vatten vid båda tillfällena och har lite högre värme än r************, Blir g**** g*** - sedan bergamotte och rökarom - blir starkt detta snuset

b***** än det höga militär namnet!

ulf enqvist, 23 december 2016

när du lärt dig! blir det g***** än det militära namnet! sen att betala 15% av p***** känns b** och ett sätt att kännas v*** att lära sig detta M***** b** och p*******! tycker inte lika mycket om originalet när jag har gjort eget!.

G***

Torestorp, 15 september 2016

Kanon👍🏻

En ständigt återkommande f******

Jerka, 28 maj 2016

Riktigt b** och starkt snus

Visa fler omdömen