Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00
Prillan Portionspåsar (200 st)

Prillan Portionspåsar (200 st)

Prillan Portionspåsar används för att portionera egentillverkat snus från lössnussatser. Portioneringen blir enklare att hantera med hälp av prillan snusspruta som säljer separat.

49,90 kr

Fri frakt från 399 kr Färskt snus, snabb leverans Betala med kort/Klarna

(12) recensioner
Kundrecensioner för Prillan Portionspåsar (200 st)

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Onödigt många

*1 Den Wes på fb, 9 juni 2020

Visst några är skrynkliga, bara kasta och ta en ny. Är ju onödigt stor påse. Jag har gjort mina tre dosor nu och kommer troligen inte göra mycket mera. *1 Klipp dom i mitten, finns inget att snåla på och försöka få ut tre av en. Är även lättare att seal a dom och jag vände på en stekpanna och tog strykjärnet. (går ju klippa till dom om man irriterar sig på lite mycket tyg på en sidan. Hursom, prillan i sig sitter som en smäck under läppen, nästan lite för bra. Tycker sen att den inte släpper igenom smaken/styrkan så bra. /D

Bra

MAXsnus, 23 oktober 2019

Dumt dom ar inte 6cm långa då rackte det med att bara kapa dom 1 gång för att få en normal snus påse 3cm nu blir det 2 gånger man måste kapa dom. onödigt jobb Skrynkligheten ar inga problem alls.

Gör det som ska

Elin, 11 oktober 2018

Funkar ju precis som dom ska, alltså en portionsprilla med snus. Dock så är mer än hälften så skrynkliga så man blir tokig av att försöka veckla ut dom... Tips: använd plattång att försluta med.

Det irrinterande och typiskt svenska!

SnusMagge , 3 april 2017

utav allt jag har handlat till snustillvekrning stör denna mig mest. Att klipp isär dom två och två för att sedan öppna dom som är förjävla svårt och trycka i snus idom med en alvedon spruta är värdelöst. Att kunna komplitera denna produkt med en maskin hade varit bra!

Bra prodkukt.

Tord i Gävle, 8 december 2016

Nu kan jag göra prillor som passar en gammal, erfaren snusarläpp och inte någon stureplansläpp. Ett problem är dock att många påsar är vikna så att det blir problem när man ska fylla på-

Visa fler omdömen