Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Vattenpipa

Att röka vattenpipa är en oerhört sällskaplig och stilig form av rökning. Vattenpipan blir i sin elegans en mittpunkt och runtom den samlas nära, kära, vänner och bekanta för att tillsammans dela en avkopplande och smakrik upplevelse. Med eller utan tobak och nikotin!

Filter:
Sök:

I vårt sortiment hittar du vattenpipor av alla slag. De som är rena konstverk, munblåsta vaser med spektakulära mönster och starka färger - för dig som önskar en unik iögonfallande vattenpipa. Vi har enklare enhetliga modeller - för dig som uppskattar en lätt stilren design. Vi har stora ståtliga vattenpipor, vi har små smidiga. Vi blandar exklusiva varianter som den färgstarka skönheten Taboo från Sahara Smoke, med prisvärda varianter som den nätta charmerande Tummy från Aladin. Det finns till och med en specialdesignad portabel vattenpipa - för dig som är på språng.

Du hittar självklart även alla tillbehör såsom kol, folie, tobak och nikotinfria alternativ. Skulle du behöva byta ut delar av din vattenpipa finns även reservdelar för kopplingar och liknande.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!